Hesabım
    HBO Max, Efsane Dizi "West Wing"e Özel Bölüm Hazırlıyor

    Yaklaşan Amerika seçimleri dizi ekibini harekete geçirdi

    HBO Max'teki Friends özel bölümü hâlâ beklemede ama döneminin bir başka önemli dizisi sonbaharda platformda yer alacak. The West Wing'in oyuncu kadrosu, sonbaharda HBO Max'te yayınlanacak olan bir bölüm için yeniden bir araya gelecek. Özel bölüm, seçmen katılımını artırmayı amaçlayan, partizan olmayan, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan When We Vote için de kullanılacak ve yaklaşan başkanlık seçimleri için yayınlanacak.

    Orijinal oyuncu kadrosu üyeleri Rob Lowe, Dulé Hill, Allison Janney, Janel Moloney, Richard SchiffBradley Whitford ve Martin Sheen, dizinin yaratıcısı Aaron Sorkin ve yönetmen Thomas Schlamme'yle birlikte özel böşümde yer alacak. Özel etkinlik ayrıca konuk oyuncular ve eski First Lady'den mesajlar içerecek. Bu bölümde, Sorkin tarafından yazılan yeni materyalle birlikte 3. sezonun "Hartsfield's Landing" adlı bölümünü sahneye koyan oyuncular yer alacak. İlk olarak Şubat 2002'de yayınlanan bölümde, Başkan Bartlet (Sheen), Sam (Lowe) ve Toby (Schiff) ile Çin hükümeti arasındaki çatışmayı yansıtan satranç oyunları yer alıyordu.

    Sorkin, "Tommy ve ben, bu sahnelenen okuma için The West Wing'i yeniden bir araya getirmekten, hepimizin insanları seçime dahil etme çabalarından ve When We Vote'a destek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz" dedi. Yeniden birleşme özel bölümü, Ekim ayının başlarında Los Angeles'taki Orpheum Theatre'da COVID-19 prodüksiyon kurallarına sıkı sıkıya bağlı kalarak çekilecek. HBO Max ebeveyni WarnerMedia, özel etkinlik şerefine When We All Vote'a bağışta bulunacak.

    HBO Max orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey, "WarnerMedia'nın When We Vote'a yaptığı bağışla birleştiğinde, bu özel bölüm sadece eğlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda örgütün her seçimde seçmen katılımını artırma misyonunu yerine getirmesine yardımcı olacak." dedi. Özel bölüm, Warner Horizon Unscripted Television'la birlikte Casey Patterson Entertainment tarafından üretilecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top