Hesabım
    BBC Two'dan ‘Idris Elba’lı Fight School’ ve ’21st Century Women’ Geliyor!

    BBC Two, iki mini dizi için hazırlıklara başladı

    İngiltere'nin ücretsiz yayın yapan BBC Two kanalı, "Luther" dizisinin yıldızı Idris Elba'nın Londra'da deneysel bir dövüş okulu kurmasını izleyecek dört bölümlük bir dizi olan "Idris Elba’s Fight School"u sipariş etti. Elba, yetiştirilme koşullarının kendilerine Birleşik Krallık'ın doğru seçimleri yapma fırsatı vermediği yedi askerden yardım alacak ve onlara hayatlarını dönüştürüp sokak şiddetinden kaçınmaları için ihtiyaç duydukları disiplini öğretecek.

    Dizinin yapımcılığını Workerbee ve Elba’nın Green Door Pictures şirketi üstleniyor. Workerbee'nin sorumlu yapımcıları Rick Murray ve Michelle Chappell, Green Door Pictures adına ise Elba ve Lorraine Burgess olacak. Elba, “Tarihin sürekli kendini tekrar ettiğini görüyorum ve bu çocuklarla empati kurabiliyorum. İnsanlara kendilerini korumak için bıçaklara ihtiyacı olmadığını öğretmenin daha iyi bir yolu olduğuna inanıyorum. Dövüş okullarının açıldığı kentsel alanlarda şiddet suçlarının önemli ölçüde azaldığı kanıtlanmış bir gerçek. Bu yüzden projeyi umutla yapmak istedim ve insanların hayatlarını değiştirebileceğimizi düşünüyorum. Bu projenin önümüzdeki yıllarda topluma destek ve eğitim sağlamaya devam edecek sürekli bir varlık olmasını istiyorum." dedi.

    Çarşamba günü Edinburgh TV Festivali'nde bir konuşma yapan BBC Two kontrolörü ve festival danışma başkanı Patrick Holland, Kirsty Wark'ın rıza, kimlik ve cinsiyet gibi konularda soruları gündeme getirecek iki bölümlük "21th Century Women" dizisini de duyurdu. BBC Two ayrıca dört bölümlük "The Premiership: A Whole New Ball Game"le İngiltere Premier Ligi'nin hikayesini anlatacak. Oyunculara, temsilcilere, gazetecilere ve spor yöneticilerine benzeri görülmemiş bir bakış atacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top