Hesabım
    "68 Whiskey", İlk Sezonun Ardından İptal Edildi!

    Paramount, 10 bölümlük kara komediye "tamam" dedi.

    Paramount Network, tek bir sezonun ardından kara komediyi iptal ettiğini doğruladı. Haber, dizinin 10 bölümlük çalışmasını tamamladıktan altı ay sonra gelmiş oldu. Dramayla mizahı harmanlayan "68 Whiskey", Afganistan'da "Yetimhane" lakaplı bir üsse yerleştirilmiş kökeni birkaç ülkeye dayanan bir sağlık görevlisini takip etti.

    Sağlık görevlileri, hep birlikte, yoldaşlığa, çeşitli ahlaksızlıklara ve bazen motive olmak için derin bir amaç duygusuyla hareket ederek, tehlikeli bir dünyada yaşam mücadelesi veriyorlar. Gösteride, Sam Keeley, Jeremy Tardy, Gage Golightly, Cristina Rodlo, Beth Riesgraf, Lamont ThompsonNicholas Coombe ve Derek Theler başrolleri paylaştı. Brian Grazer, Ron Howard ve Imagine Television dizinin arkasında yer aldı. İkili, dizi yaratıcısı ve yazar Roberto Benabib'le birlikte projede yönetici yapımcı olarak da görev yaptı. Howard, başlangıçta pilotu yönetmek için anlaşma imzalamıştı ama bu sorumluluk daha sonra Michael Lehmann'a düştü.

    Güçlü bir başlangıç ​​yaptıktan sonra (Nielsen verilerine göre, prömiyer, üç gün gecikmeli izlemenin ardından 2 milyon izleyici çekti), sezonun geri kalanında "68 Vhiskey" rakamları düştü. Prömiyerinin yapıldığı sırada, Paramount Network geliştirme ve prodüksiyon başkanı Keith Cox, gösteri hakında; "Filmler kadar büyük TV dizisi sunma misyonunun bir başka işareti. Şu anda televizyondaki hiçbir şeye benzemiyor ve modern askeri hayatı daha önce hiç görmediğiniz bir şekilde, gerçekten keşfedeceksiniz. Bu, ülkelerine hizmet eden kadın ve erkeklerin karşı karşıya kaldığı kültürel ve sosyal gerilimlere kışkırtıcı bir bakış. ”dedi.

    "68 Whiskey"deki diğer yürütücü yapımcılar arasında Imagine Television Group Başkanı Francie Calfo ve Imagine TV Başkanı Samie Kim Falvey de vardı. “68 Whiskey”in uyarlandığı İsrail televizyon dizisi “Charlie Golf One”ın yaratıcısı Zion Rubin, aynı zamanda Efrat Shmaya Dror ve Danna Stern'le birlikte yürütücü yapımcı olarak görev aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top