Hesabım
    BBC First, Call the Midwife'a Noel Özel Bölümü Hazırlıyor

    BBC First, Digitürk üzerinden ülkemizde de izlenebiliyor

    Call the Midwife'ın onuncu yılına özel bölüm için çekimler başladı. Yapımın ikonik mekanı Nonnatus House'un kapıları bu defa özel bölüm için açıldı. Yapımcılığını Neal Street Productions’un üstlendiği ödüllü BBC First dizisi, 90 dakikalık özel bölümle, 2021 yılına girerken ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

    Call the Midwife ekibi tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen, sağlık ve güvenlik koşullarını yerine getirerek çekimlere ara vermeden devam ediyor. Hükümet yönergeleri ve ek protokoller de çekimler sırasından harfiyen uygulanıyor. Bu koşulların uygulanması konusunda, uzman kişiler tarafından da sette danışmanlık hizmeti veriliyor. Pandemi nedeniyle normal takvimin dışına çıkan dizinin 10. sezonu 2021 yılında izleyiciyle buluşacak.

    Call the Midwife’ın Heidi Thomas tarafından yaratılan ve yazılan Noel Özel bölümü,1965 Aralık ayında yaşanan bir hikayeyi işleyecek. Nonnatus House'daki herkes, Noel kutlamalarını heyecanle beklerken, sürpriz olaylar olumsuz sonuçlar doğuracak. Rahibe Monica Joan hastaneye kaldırılırken, Trixie, Noel hediyesi olarak verilen evlilik bürosu üyeliği için oldukça öfkelenecek. Bu arada, Shelagh, sürpriz bir karşılaşma ardından kendini bir doğum operasyonunda bulacak. Yeni arkadaşlıklar ve ilginç deneyimler hemşire Crane için heyecan verici maceralar getirecek.

    Özel bölümde, Jenny Agutter - Sister Julienne, Linda Bassett - Nurse Crane ve Judy Parfitt - Sister Monica Joan karakterleriyle karşımıza çıkacak. Noel Özel Bölümü ve yeni sezonun pilot bölümünün yönetmen koltuğunda Syd Macartney oturacak. Dizinin sekizinci sezonu, TTNET ve Digitürk üzerinden erişebileceğiniz BBC First kanalından izlenebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top