Hesabım
    Masumlar Apartmanı, Çok Yakında TRT'de!

    Her katta başka bir hayat, her katta başka bir hikaye...

    TRT1 ekranlarında 15 Eylül’de prömiyer yapıp, yayın hayatına başlayacak olan iddialı dizi Masumlar Apartmanı'nın ilk tanıtımı bugün yapıldı ve hem görsel, hem teaser paylaşıldı. OGM Pictures yapımcılığında üretimi yapılan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Lostuvalı oturuyor. Masumlar Apartmanı'nın başlıca rollerinde ise Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar yer alıyor.

    Diziyi yayınlayacak olan TRT, sosyal medya hesaplarından detayları duyurdu ve ilk görselleri paylaştı. Yapılan paylaşımda, "Her katta başka bir hayat, her katta başka bir hikaye... Peki sen kaçıncı kattasın? Masumlar Apartmanı, 15 Eylül Salı 20.00'de TRT 1'de başlıyor!" sözlerine yer verildi. Aynı paylaşımda, dizinini ilk teaser videosu da yayınlandı.

    Son dönem yeni bir atılımda bulunan ve üst üste yeni yapımlar açıklayan TRT, pandemiye rağmen, sağlık ve güvenlik protokollerini uygulayarak projelerini hayata geçiriyor. Son dönem, TV ve sinema dünyasında ödüllü filmlerde yer alan iddialı bir kadro kuran TRT, Masumlar Apartmanı'nı yeni sezonun ilk yapımlarından biri olarak yayına alacak ve 15 Eylül 2020 tarihinde prömiyer yapacak. Dizinin prosüksiyonunu OGM Pictures yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top