Hesabım
    ‘Jack Reacher’ Dizisinde Başrol Alan Ritchson'ın!

    Amazon, dizinin başrol oyuncusunu belirledi..

    Variety'nin haberine göre, Alan Ritchson, Amazon’un yakında çıkacak olan “Jack Reacher” serisinin başrolünde yer alıyor. Dizi, Lee Child'ın çok satan kitap serisinden uyarlanıyor. Dizinin ilk sezonu, Child’ın başlangıç Jack Reacher romanı "The Killing Floor"dan uyarlanacak. Ritchson, de en çok Spike TV dizisi “Blue Mountain State”teki Thad Castle rolüyle tanınıyor.

    2016'da gösterime giren ve Kickstarter tarafından finanse edilen “Blue Mountain State: Rise of Thadland” filminde aynı rolünü tekrarlayan oyuncu, şu anda DC Universe dizisi “Titans”ta Hank Hall, diğer adıyla Hawk olarak rol alıyor. Ayrıca, kariyerinin başlarında Warner Bros. dizisi “Smallville”de Aquaman'i canlandırdı. Film tarafında ise Ritchson, "The Hunger Games: Catching Fire"da ve hem "Teenage Mutant Ninja Turtles", hem de "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows"ta rol aldı.

    Yapımcılık görevi, Amazon Studios, Skydance Television ve Paramount Television Studios'la birlikte, “Jack Reacher”da yazar ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak olan Nick Santora tarafından yürütülecek. Child, Don Granger, Scott Sullivan, Christopher McQuarrie, Skydance adına David Ellison, Dana Goldberg ve Marcy Ross'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Carolyn Harris, Skydance için diziyi denetleyecek.

    Child’ın “Jack Reacher” romanları serisi bugüne kadar 100 milyonun üzerinde sattı ve yakın zamanda Tom Cruise'un eski ABD Ordusu Subayı olarak yer aldığı iki filmlik bir seriyle sinemaya uyarlandı. İki film toplamda yaklaşık 400 milyon dolar hasılat yaptı. Film serisinin devam edip etmeyeceği ise henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top