Hesabım
    Gossip Girl'ün Devamı İçin Prodüksiyon Ekim Ayında Başlayacak

    Dizi, 8 yıl sonra kaldığı yerden devam edecek.

    HBO Max, uzun zamandır beklenen “Gossip Girl” yeniden başlatılması için ekim ayında New York'ta prodüksiyona başlayacağını doğruladı. Bir Warner Bros. yetkilisine göre, ayrıntılar değişkenlik gösterse de çekimlerin ay sonuna doğru başlayacağı kesin. WarnerMedia Studios ve Networks Group başkanı Ann Sarnoff da bu hafta televizyon stüdyosunun senaryolu dizisinin yapımının yakında Vancouver, New York ve Los Angeles'ta başlayacağını doğruladı.

    10 bölümlük dizi, orijinal dizinin finalinin sekiz yıl sonrasında geçecek ve sosyal medyanın New York'un seçkinlerinin ilişkilerini ve yaşantısını nasıl etkilediğini anlatacak. Gossip Girl web sitesinde tanıtılan yeni nesil özel okul gençleri dizinin odak noktasını oluşturacak. Kristen Bell, anlatıcı rolüne geri dönecek.

    Bell, kısa süre önce NBC’nin komedisi “The Good Place”te Eleanor Shellstrop olarak rol aldı ve bu yapımla bir komedi/müzikal televizyon dizisinde en iyi oyuncu dalında Altın Küre'ye aday gösterildi. Oyuncu, Disney’in animasyon devam filmi “Frozen 2”de Anna'nın seslendirme rolünü yeniden canlandırdı ve Hulu’nun sekiz bölümlük takip serisinde “Veronica Mars” olarak geri döndü. Yeni oyuncu kadrosunda çoğunlukla bilinmeyen oyuncular yer alacak ve Jordan Alexander, Eli Brown, Adam Chanler-Berat, Thomas Doherty, Jonathan Fernandez, Tavi Gevinson, Jason Gotay, Emily Alyn LindZión Moreno ve Whitney Peak başrolleri paylaşacak.

    Orijinal yaratıcılar Josh Schwartz ve Stephanie SavageLeslie Morgenstein ve dizi sorumlusu Joshua Safran'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Gina Girolamo, Alloy Entertainment adına yönetici yapımcılığını üstlenecek ve Lis Rowinski, Schwartz ve Savage'ın Fake Empire'ı için ortak yapımcı olarak görev yapacak. Dizinin prodüksiyonunu Warner Bros. Television ve CBS Television Studios ortaklaşa üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top