Hesabım
    South Park, Pandemi Özel Bölümüyle Geri Dönüyor!

    Pandemi özel bölümü 1 saatlik bir süreye sahip olacak

    "South Park", Koronavirüs pandemisine yer vermeyi seçen en yeni gösteri olacak. Comedy Central, ikonik animasyonlu komedinin bir saatlik özel yaratıcı "The Pandemic Special" bölümüyle geri döneceğini duyurdu. Söz konusu bölüm 30 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de yayınlanacak. Konu açısından izleyiciler Randy'nin Covid-19 salgınındaki rolüyle uzlaştığını görecek, çünkü devam eden salgın South Park vatandaşlarına devam eden zorluklar sunacak.

    Çocuklar mutlu bir şekilde okula dönüyorlar ama hiçbir şey bir zamanlar bildikleri normallere benzemiyor. Ne öğretmenleri, ne sınıfları, ne de Eric Cartman! Comedy Central ayrıca, bölüm için, okula döndüklerinde masalarının önünde mikrop bariyerleri olan çocuklar da dahil olmak üzere her türlü “2020 problemini” masaya yatıracağını gösteren bir fragman yayınladı.

    Dizinin yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone elbette özel diziyi yazacak ve yapımcılığını üstlenecek. İkili, 1997'de prömiyerinden bu yana "South Park"ın her bölümünü yazdı, yönetti ve düzenledi. Özel haber, "South Park" ın 26. sezon için Comedy Central tarafından yenilenmesinden neredeyse tam bir yıl sonra gelmiş oldu. Bu bölümle birlikte beklenen 24. sezon için de ilk adım atılmış olacak.

    Dizi, son olarak Aralık 2019'da yayınlandı. "South Park", 23. sezonda 300. bölüm kilometre taşına ulaştı ama tüm zaman çizelgesinin en uzun soluklu animasyon serisinde "The Simpsons"ın gerisinde bulunuyor. Uzun süreli Covid-19 prodüksiyon duruklatılmaları sırasında, özel bölümünü haziran ayında yayınlayan Pop TV'nin "One Day at a Time" adlı yapımı da dahil olmak üzere birçok canlı aksiyon dizisi animasyona dönüştü. Parker ve Stone'un yanı sıra “South Park”, Anne Garefino ve Frank C. Agnone II tarafından yönetiliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top