Hesabım
    Daha Önce İkinci Sezon Onayı Alan "Stumptown", Koronavirüs Nedeniyle İptal Edildi

    TV dünyasındaki pandemi iptalleri devam ediyor

    ABC, daha önce ikinci sezon onayı vermesine rağmen "Stumptown"ı iptal etti. Çıkan son haberlere göre, devam eden Koronavirüs pandemisinden etkilenen mevcut sezon için zamanlama ve ek bütçe ihtiyaçları nedeniyle ABC, planlandığı ikinci sezona geçmemeyi tercih etti ve kötü haberi duyurdu.

    Aynı adlı çizgi roman serisine dayanan "Stumptown"da, Cobie Smulders, karmaşık bir aşk hayatı, kumar borcu ve Portland, Oregon'da bakması gereken bir erkek kardeşi olan güçlü, iddialı ve zeki bir kadın olan Dex Parios'u canlandırdı. Dizide ayrıca, Gray McConnell rolünde Jake Johnson, Sue Lynn Blackbird rolünde Tantoo Cardinal, Ansel Parios rolünde Cole Sibus, Tookie rolünde Adrian Martinez, Teğmen Cosgrove rolünde Camryn Manheim ve Dedektif Miles Hoffman rolünde Michael Ealy yer alıyor.

    "Stumptown", Jason Richman tarafından yaratıldı ve yürütücü yapımcılığının yanı sıra yardımcı programcı ve yönetici yapımcı olarak Matt Olmstead'la birlikte çalıştı. Ruben Fleischer, David Bernad, Greg Rucka (çizgi roman serisinin yazarı), Matthew Southworth ve Justin Greenwood (çizgi roman serisinin çizerleri) yapımcı olarak görev yaptı. Salgın, eğlence endüstrisine ve fiziksel prodüksiyonlara zarar vermeye devam ediyor ve daha önce onay almasına rağmen son etkilenen dizi Stumptown oldu.

    Netflix daha önce ağustos ayında hem "The Society", hem de "I Am Not Okay With This" dizilerinin fişini çekerken, truTV dizisi "I'm Sorry" de yenilenmesine rağmen rafa kaldırıldı. Amazon, Covid-19 nedeniyle üretime devam edemediği için iki hafta önce "Cortes y Moctezuma" mini dizisini de sonlandırdı. ABC, senaryolu dizilerinin çoğunu mayıs ayında yeniledi ve aynı zamanda 2020-2021 sezonu için birkaç yeni şov satın aldı. Bunların en önemlileri, David E. Kelley draması “Big Sky” ve Kyra Sedgwick'in oynadığı komedi “Call Your Mother”. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top