Hesabım
    Sarah Jones, Giovanni Ribisi ve Alexia Landeau, Julie Delpy Dizisi ‘On the Verge’in Kadrosunda

    Drama dizisi, Canal Plus ve Netflix ortak yapımı olacak

    Angela Weiss/Getty Images

    Sarah Jones (Marriage Story), Giovanni Ribisi (Avatar) ve Alexia Landeau (Day Out of Days), Julie Delpy'nin Canal Plus ve Netflix ortak yapımı olan ve yakında yayınlanması planlanan drama dizisi "On the Verge"in kadrosuna katıldı. Canal Plus, diziyi Fransa'da yayınlayacak ve Netflix dünyanın geri kalanına dağıtacak.

    "On The Verge", Canal Plus’ın Original Creation etiketiyle birlikte geliştirildi. Prodüksiyon kısa süre önce Los Angeles'ta başladı. Seriyi yaratan ve Landeau ile birlikte yazan Delpy, daha önce duyurulduğu üzere, başarılı oyuncu Elisabeth Shue'yla birlikte başrollerden birini de paylaşacak. 

    "On the Verge", kırklı yaşlarının sonlarında, ikisi Delpy ve Shue tarafından canlandırılan, orta yaşları gençliklerinin yasını tutmanın bir zamanı olarak değil, kişisel fırsatları yeniden yakalamak olarak kullanmayı seçen dört kız arkadaştan oluşuyor. Nihayet inançlarını ve değerlerini somutlaştıran hayatlar yaşıyorlar. 12 bölümlük dizi idari yapım aşamasında. Dizinin yürütücü yapımcıları Film TV'den Michael Gentile, Lauraine Heftler, Rola Bauer ve Barnstormer'dan Olivier Gauriat olacak.

    "On the Verge", Delpy’nin TV dizisine ilk adımı anlamına geliyor. Delpy, en çok Richard Linklater’ın “Before Sunrise”, “Before Sunset” ve “Before Midnight” üçlemesindeki kamera önünde ve arkasında yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Delpy ayrıca, "Before Midnight" ve "Before Sunset"te, dallarında Oscar adaylığı kazanan filmlerin senaryolarında da ortak yazarlık yaptı. Delpy en son, 2019'da Toronto Film Festivali'nin Platform bölümünde dünya prömiyeri yapılan ve İstanbul Film Festivali'nin online seçkisinde yer alan annelik temalı drama “My Zoe”yu yönetti. Los Angeles merkezli film yapımcısı, komedi ve hiciv konusundaki yeteneklerini, özellikle de Fransızca filmleri “Two Days in Paris” ve “Two Days in New York”ta başarıyla sergilemişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top