Hesabım
    "Supergirl", Altıncı Sezonuyla Birlikte Final Yapacak

    The CW, altıncı sezonun final olacağını duyurdu

    The CW, salı günü Melissa Benoist liderliğindeki Arrow spin-offu Supergirl'ün yaklaşan altıncı sezonuyla sona ereceğini duyurdu. Bu ay Vancouver'da prodüksiyona geri dönmesi planlanan final sezonu 20 bölümden oluşacak ve 2021'de prömiyer yapacak. Supergirl'ün yeni sezonu, CW'nin ocak ayındaki sonbahar programına dahil değil ve yayın tarihinin 2021 sezonunun ortalarında olması bekleniyor.

    İlk sezonu CBS'de geliştirip yayınlanan seri, The Flash'ın ardından DC Comics draması Arrow'dan çıkan ikinci spin-off oldu. Eski CBS Eğlence Başkanı Nina Tassler, diziyi kadınları kanala bağlama çabasının bir parçası olarak sipariş ederken, düşük reytingli ve pahalı drama sonunda The CW'ye taşındı. Şovun bütçesini azaltmanın bir yolu olarak da prodüksiyon Los Angeles'tan Vancouver'a geçti. Çekim değişikliği aynı zamanda Calista Flockhart'ın ikinci sezonda ayrılmasına neden oldu.

    Warner Bros. TV'den gelen Greg Berlanti draması, kanalın en çok izlenen dördüncü senaryolu orijinali oldu. Sadece The Flash, Supernatural ve Batwoman'ın arkasında kaldı. Diziyi tamamlama kararı, CW'nin DC Comics dünyasına gitmesini sağlayan büyük bir seri başlatan Arrow'la yollarını ayırmasından bir yıl sonra geldi. Bu haber, aynı zamanda CBS TV Stüdyoları ve Warner Bros. TV'nin ortak girişimi olan CW'nin bu sezon Supernatural ve Supergirl'e veda edeceği anlamına da geliyor.

    Supergirl'ün sonu, Warner Bros. TV'de stüdyonun ikinci başkanı ve ortak şovmen Robert Rovner'ın eşi Susan Rovner'ın yerini almak için yapılan bir anlaşmanın ortasında geliyor. Susan Rovner bu ayın başlarında stüdyodan ayrıldı ve NBCUniversal'ın eğlence programı başkanı olarak açıklanması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top