Hesabım
    Kanal D'nin İddialı Dizisi "Sadakatsiz"den Fragman!

    Medyapım imzalı dizi, 7 Ekim tarihinde prömiyer yapacak

    Kanal D, bir süre önce duyurduğu ve güçlü bir oyuncu kadrosu barındıran "Sadakatsiz" dizisinden ilk fragmanı yayınladı. 7 Ekim 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan dizi, daha önce BBC'de yayınlanan Doctor Foster adlı dizinin yerli bir uyarlaması olacak. Medyapım imzalı dizinin ilk fragmanı sosyal medya hesaplarından dün itibarıyla paylaşıldı.

    Kanal D'nin orijinal sinopsisine göre; Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eştir ve oğulları Ali’ye (Alp Akar) şahane bir babalık yapmaktadır. Üç kişilik çekirdek aile, huzur ve mutluluk dolu bir hayat sürmüşler ve örnek çift olarak tanımlanmışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri. Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

    Filmin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Senaryoyu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk birlikte kaleme alıyor. Başrollerde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı BulumGözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu yer alıyor.

    Dizi, 7 Ekim'de Kanal D ekranlarında prömiyer yapacak. Uyarlandığı BBC dizisi Doctor Foster ise 2015-2017 yılları arasında, 5'er bölümlük iki sezon halinde yayınlandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top