Hesabım
    Acun Ilıcalı'dan Dijital Platform Geliyor: "Exxen"

    Acun Ilıcalı, Netflix, BluTV gibi platformlara rakip olacak

    Sayıları sürekli artan ve insanların daha çok evde zaman geçirdiği dönemlerde abone sayılarını artıran dijital platformlar, film, dizi ve özgün içeriklerle izleyicisini elde tutmaya çalışıyor. Sinemanın da bu platformlara daha çok yönelmesiyle zorlu bir rekabet ortamı da oluşmaya başladı. Ülkemizde Netflix, Amazon Prime, Digitürk, BluTV ve MUBI gibi platformlara bir yenisi daha ekleniyor: "Exxen"

    TV dünyasının en önemli yapımcı ve sunucularından olan, özellikle yarışma programları reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı'nın da bir içerik platformu kuracağı söyleniyordu. Resmi açıklama bugün geldi ve Ilıcalı sosyal medya hesaplarından platformun adını ve logosunu duyurdu. Exxen adını verdiği platform çok yakında yayın hayatına başlayacak.

    Acun Ilıcalı'nın, Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz ve son dönem Masterchef'le yakaladığı başarılı işlere Kırmızı Oda aracılığıyla çok seyredilen yerli dizi başarısı da eklendi. Sahip olduğu Tv8 kanalı üzerinden bu içerikleri yayınlayan başarılı isim, yakında, büyük ihtimalle adı geçen yarışma programlarının da full sezonlarının yer alacağı Exxen için içerikler üretecek.

    Platformun adını Ali Taran'ın bulduğunu belirten Acun Ilıcalı, dijital platformların televizyonculuktan çok öte bir şey olduğunu, daha özgür olabileceklerini ve iddalı programlar hazırladıklarını dile getirdi. Survivor şampiyonu Cemalcan ve Aleyna'nın da program yapacağı platform için, bir modellik, bir de hip-hop müzik yarışması düzenleneceği bildirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top