Hesabım
    Kadın Oyuncuların Liderlik Ettiği Suç Dizisi "‘Unusual Suspects’in Çekimleri Başladı

    Avustralya yapımı SBS dizisi için çalışmalar başladı

    Kadınların başrolünü oynadığı mini dizi “Unusual Suspects” bu hafta Sydney'de çekime başladı. Avustralya'nın etnik çeşitliliğini de vurgulayan dört bölümlük dizi, kamu tarafından finanse edilen yayıncı SBS için üretiliyor. Sidney'in lüks Doğu banliyölerinde geçen hikaye, multi milyon dolarlık bir kolyenin çalınmasını ve adaletin yerine getirilmesini sağlamak için bir araya gelen farklı yaşam alanlarından gelen kadınları konu alıyor.

    Filmin kadrosunda Miranda Otto'nun (The Lord of the Rings, The Thin Red Line) yanı sıra Filipinli-Amerikalı aktris Aina Dumlao (Ballers, MacGyver) ve Michelle Vergara Moore (Condor, The Time of Our Lives) yer alıyor ve bu üç isim başrolleri paylaşıyor. Dizi, senaryo danışmanı Margarett Cortez'in yardımıyla, Jessica Redenbach (Spirited, Rush), Roger Monk (Nowhere Boys, The Secret Life of Us) ve Vonne Patiag tarafından yazıldı. Emmy ödüllü Natalie Bailey (Retrograde, Run, Avenue 5, The Thick of It) ve Melvin Montalban (Rope Burn, Cupid) dizinin yönetmenleri.

    "Unusual Suspects", ödüllü film yapımcısı Angie Fielder ve Polly Staniford tarafından üretiliyor. Vonne Patiag yardımcı yapımcı olurken, yönetici yapımcı SBS’in senaryo yazarı Amanda Duthie olacak. Seri ayrıca, Cutting Edge'in desteğiyle finanse edilmektedir. Avustralya'nın çoğunda üretim, Koronavirüsle ilgili sağlık önlemleri ve sınır kontrolleri nedeniyle durdu. Birçok film ve TV prodüksiyonu, sigorta sorunu nedeniyle yeniden başlamayı gerçekleştiremedi. Ağustos ayında, federal hükümet sigorta riskini azaltan bir finans havuzu sağlamak için devreye girdi ve sorun nispeten çözülmüş oldu.

    Dizide ayrıca; Peter O'Brien, Toby Leonard Moore, Matt Day, Heather Mitchell, Renee Lim, Susie Porter, Lena Cruz, Susana Downes, Ari Boyland, Heather Mitchell, James Lugton, Sandy Gore, Megan Smart ve Andrea Demetriades yer alırken. Miguel Castro, Darcey O’Brien, Emma Cleland, Liam Cleland, Blake Santos, Avery Santos ve Danielle David de ilk büyük televizyon rollerinde boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top