Hesabım
    Showtime, "Billions" İçin Altıncı Sezon Onayı Verdi!

    Dizinin yarım kalan 5. sezonu 2021'de devam edecek

    Showtime, sevilen drama dizisi "Billions" için altıncı sezon onayı verdi ve Koronavirüs yüzünden yarıda kalan altıncı sezonun, yeni yılın ilk aylarında yayınlanacağını açıkladı. Ek olarak, beşinci sezonda oyuncu kadrosuna Mike Prince olarak katılan Corey Stoll'un, dizinin altıncı sezonunda düzenli olarak rolüne devam edeceği de duyuruldu.

    Bu sezon, Bobby Axelrod ve Chuck Rhoades arasındaki rekabetin bir kez daha kızıştığını ve Asia Kate Dillon'ın canlandırdığı Taylor Mason'ın Axe Capital için işe geri dönmeye zorlandığını gördük. Billions, Brian Koppelman ve David Levien ile New York Times'tan Andrew Ross Sorkin tarafından oluşturuldu. Koppelman ve Levien, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    "Billions"ın beşinci sezonunun yeni bölümlerinin gelecek yıl geri döneceğine dair duyuru, nisan ayındaki zorunlu kapanmadan aylar sonra gelmiş oldu. Birçok kanal ve dizi gibi, Billions'ın çekimleri de durduruldu ve mola başladığında 7. bölüm yayınlanmıştı. 5. sezondan beş bölüm daha izleyiciyle buluşacak ama bunun için izleyicilerin biraz daha beklemesi gerekecek. 2021 yılında kalan bölümler yayınlandıktan sonra, resmi bir açıklama olmasa da 6.sezon (büyük ihtimalle) 2022'de yayında olması bekleniyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, David Costabile, Condola Rashad, Daniel K. Isaac, Kelly AuCoin ve Jeffrey DeMunn yer alıyor. Dizinin yaratıcıları Brian Koppelman, David Levien ve Andrew Ross Sorkin. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top