Hesabım
    Netflix'ten Yeni Bir Godzilla Anime Serisi Geliyor

    Netflix, "Godzilla: Singular Point" adlı seri için tam sezonluk bir sipariş verdi

    Netflix, yeni bir Godzilla anime dizisi sipariş etti. "Godzilla: Singular Point" başlıklı dizi, Netflix’in King of the Monsters'la bağlantılı projeler listesini genişletiyor. Yayıncı, daha önce üç Godzilla animesini piyasaya sürdü: "Godzilla: Planet of the Monsters", "Godzilla: City on the Edge of Battle" ve "Godzilla: The Planet Eater."

    Netflix'in daha önce yayınladığı Godzilla serilerinin ilki 2017'de, diğerleri ise ise 2018'de yayınlandı. "Singular Point", diğer yapımlara doğrudan bağlı olmayacak ve tamamen yeni bir hikaye ve oyuncu kadrosuna sahip olacak. Serinin 2021'de gösterime girmesi planlanıyor. Dizi, yönetmen Atsushi Takahashi'den geliyor.

    Dizinin yetenekli yaratıcı ekibinde şu isimler bulunuyor:  Doraemon filmlerinin bestecisi ve “Yowamushi Pedal” gibi dizilerde çalışmış olan Kan Sawada, dizinin editörü ve yazarı olarak ilk televizyon projesine imza atacak olan Japon bilim-kurgu yazarı Toh Enjoe, karakter tasarımcısı olarak "Blue Exorcist"in yaratıcısı ve şu anda "Jump Square"da tefrika edilen popüler çizgi romanın yaratıcısı olan Kazue Kato ve geçmiş çalışmaları arasında "Princess Mononoke", "Spirited Away" ve "The Wind Rises" gibi ikonik Studio Ghibli filmleri bulunanolan animatör Eiji Yamamori.

    Anime stüdyosu, elle çizilmiş ve bilgisayarlı animasyon stillerini birleştiren Studio Orange'la ortaklaşa prodüksiyon yapacak. Godzilla, yaratığın 1954'teki ilk çıkışından bu yana dünya çapında popüler kültürün temelini oluşturdu ve o zamandan beri yaklaşık 40 uzun metrajlı filmde yer aldı. Çoğunlukla Japon filmlerinde merkezi bir figür olsa da karakter etrafında birkaç Amerikan yapımı da inşa edilmiştir. Bunlardan en yenisi 2019'da vizyona giren "Godzilla: King of the Monsters" oldu. İki efsaneyi bir araya getirecek olan Amerikan filmi "Godzilla vs. Kong" ise 2021'de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top