Hesabım
    Scott Cooper, Suç Draması 'Angels & Demons'ı Yazacak ve Yönetecek!

    Dizi, gerçek bir suç hikayesinden uyarlanacak..

    Scott Free Productions

    Pandemik olmayan alternatif bir evrende, Scott Cooper’ın merakla beklenen korku filmi "Antlers"ın üzerinden altı ay uzakta olacaktık. Ancak, bu pastoral dünya ve salgın, stüdyoyu 2021'e kadar beklemek için karar almak zorunda bıraktı. Ne yazık ki, film yapımcısının yeni projelerini görmek için aylarımız var ama bu durum, Cooper'ın yakın zamanda yavaşlayacağı anlamına gelmiyor. Şimdiki proje, gerçek bir hikayeden uyarlanacak olan bir suç dizisi olacak. Cooper, TV dünyasına güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor. 

    Deadline'ın haberine göre, Black Bear Television, Scott Cooper'a yeni bir polisiye gerilim dizisi "Angels & Demons"ın tüm bölümlerini yazıp yönetmesi için teklif götürdü ve anlaşma imzalandı. Dizi, Tampa Körfezi'nin dışındaki sığ sularda ölü bulunan üç kadının gerçek suç hikayesini ele alıyor. Suçlar 1989'da işlendi ve seri katil Oba Chandler'a kadar uzandı.

    Cooper’ın önceki çalışmaları göz önüne alındığında, ölüm ve cinayetle uğraşmak, film yapımcısı için keşfedilmemiş bir alan değil. Muhtemelen en çok "Black Mass", "Hostiles" ve "Out of the Furnace" gibi özellikleriyle tanınıyor. Cooper, 2009'da, Jeff Bridges'a Oscar kazandıran ilk yönetmenlik denemesi "Crazy Heart"la çıkış yaptı. "Angels & Demons"'la ilgili yakında çıkacak çalışmasına ek olarak, bir sonraki projesi korku romanı "Head Full of Ghosts"un uyarlaması olacak ve başrolü ”Margaret Qualley" canlandıracak.

    Gerçek suç, yayıncılar ve TV platformları için büyük bir tür olmaya devam ederken, "Angels & Demons" için bir dağıtım ortağı bulmanın çok da zor olmayacağı düşünülüyor. Bu duruma Cooper'ın tüm bölümleri yazmak ve yönetmek için projede olduğu gerçeğini de ekleyince dizinin şimdiden en çok beklenen diziler listesine gireceği aşikar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top