Hesabım
    Monica Barbaro, Casus Dizisinde Arnold Schwarzenegger'le Başrolü Paylaşacak

    İkili, Skydance dizisinde baba-kız rolünde oynayacak

    Invision/AP/REX/Shutterstock

    Monica Barbaro, yakında yayınlanacak Skydance TV casus dizisinde Arnold Schwarzenegger'le birlikte rol alacak. Gelecek yıl yayınlanacak Paramount ve Skydance'in “Top Gun” devam filmindeki rolüyle sahneye çıkmak üzere olan aktris, çıkan haberlere göre yeni dizide Arnold Schwarzenegger'in kızını oynayacak.

    Oyuncu kadrosuyla ilgili haberler, şovun ilk duyurulmasından bir ay sonra gelmiş oldu. Schwarzenegger, hikayenin merkezindeki babayı oynayacak ve kızıyla küresel bir casusluk macerasına girişecek. Usta oyuncu, bu projeyle ilk kez tam bir TV rolünü üstlenmiş olacak. Kaynaklara göre, henüz adı konulmamış casus projesini satın almak için streaming platformları arasında sağlam bir yarış var.

    Dizi, Schwarzenegger ve Skydance arasındaki ilişkinin derinleştiğini işaret ediyor. Bu ilişki, halihazırda iki "Terminatör" filmi olan "Terminator Genisys" ve "Terminator: Dark Fate"e kadar uzanıyor. “Law & Order”, “Prison Break” ve “Scorpion” üzerine çalışmalarıyla tanınan Nick Santora, Skydance TV ile yaptığı genel anlaşmanın bir parçası olarak diziyi yaratacak, geliştirecek ve yönetecek. Santora zaten Lee Childs’ın kitap serisine dayanan Amazon’un "Jack Reacher" adlı başka bir Skydance serisi üzerinde de çalışıyor.

    Schwarzenegger, Skydance için David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost'la birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. Carolyn Harris, stüdyo adına projeyi denetleyecek. Barbaro’nun önceki TV kredileri arasında, kısa süre önce iptal edilen "Stumptown" ve "Splitting Up Together" adlı bir çift ABC dizisi, Netflix’in "The Good Cop" adlı yapımı, Lifetime’ın "UnREAL" ve NBC’nin "Chicago P.D." dizileri bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top