Hesabım
    "Evil"ın İkinci Sezonundan Ev Yapımı Fragman

    Evil ekibinden, pandemi koşullarına uygun yaratıcı fragman..

    CBS, cumartesi günü düzenlenen New York Comic-Con panelinde "Evil"ın ikinci sezonu için bir fragman yayınladı. Üç dakikalık fragman, Koronavirüs nedeniyle zorunlu iptaller sırasında yönetici yapımcılar Robert ve Michelle King tarafından oluşturuldu. Üretim gecikmeleri nedeniyle ekip, önümüzdeki sezonu bekleyen hayranlar için özel ve yaratıcı bir teaser fragman paylaştı.

    Klipte yer alan ilk sezon oyuncuları Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi, Michael EmersonChristine Lahti ve Kurt Fuller oldu. Evlerinin rahatlığında ses efektlerini taklit ederek ve gelecek sezonun bir parçası olabilecek veya olmayabilecek sahneleri anlatarak fragmana katkı verdiler. Panelde ayrıca, ilk sezon finalinde Kristen Bouchard'ın (Herbers) takipçisini öldürmüş olabileceğine dair bir sohbete yer verildi. Bölümün son anlarında arkadaşı David Acota (Colter) da onun şeytana doğru yürüdüğüne dair bir işaret veriyor gibi gözüküyor.

    Colter, "David kesinlikle Kristen’in karakterini biraz farklı bir şekilde ele alacak çünkü inandığını düşündüğü şeylere aslında inanmadığını biliyor, bu yüzden her zaman farklı frekanslarda konuşuyorlar." dedi. Colter ilişkilerinin nasıl değişeceği hakkında; “Masaya getirdiklerine saygı duyuyor ancak hala gördüğü şeylerin meşru olduğunu düşünüyor. Peki bunu ona nasıl aktarıyor? Gerek beim, gerekse karakterim için çok fazla detay ve çok ilginç şeyler var. Bence bazı gelişmelerin arka planda ve sahnelerin detaylarında olması gerekiyor. Zira, olanların tümü hakkında, belki de hiçbir zaman konuşamayacağız." dedi. 

    Netflix ve CBS all Access'de yayınlanan "Evil", bilimle din arasındaki çizgide kötülüğün kökenini ortaya çıkaran psikolojik bir gizem olarak tanımlanıyor. Bir kilisenin açıklanamayan mucizelerini, şeytani eşyalarını ve rahatsızlıklarını araştıran bir rahip eğitimine ve olaylara katılan şüpheci bir psikoloğu anlatıyor. “Evil” in yapımcıları Robyn-Alain Feldman, Aurin Squire, Patricia Ione Lloyd ve Thomas J.Whelan'dan oluşuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top