Hesabım
    Green Lantern'in TV Versiyonu Yolda!

    HBO Max, bir süredir konuşulan dizi için yeşil ışık yaktı

    HBO Max'ten resmen bir Green Lantern TV dizisi geliyor. Proje, ilk olarak bir yıl önce duyurulmuştu ancak o zamandan beri neredeyse hiç güncelleme yapılmadı. Şimdi ise resmi duyuru geldi ve HBO'nun dizi için tam sezonluk sipariş verdiği bildirildi. Haber sadece bu değil, Green Lantern Corps'un birden fazla üyesini açık eden bazı ​​detaylara da sahibiz. 

    Birden fazla habere göre, Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Vampire Hunter, The LEGO Batman Movie) ve Marc Guggenheim (Arrow, Legends of Tomorrow) yönetici yapımcılar olarak belirlendi. Grahame-Smith showrunner olarak görev yapacak ve ilk bölümü birlikte yazacaklar. İlk sezon, bir saatlik on bölümden oluşacak. CW'nin ArrowVerse'inin arkasındaki mimar Greg Berlanti de projede yer alacak. 

    Henüz belli olmayan çok detay var. Birincisi, gösteriye en az dört Yeşil Fener dahil olacak. Daha önce de belirtildiği gibi, Sinestro ana kötü adamlardan biri olacak. Bir diğer önemli not ise; Marc Guggenheim'ın Ryan Reynolds'un başrolde oynadığı, karanlık olarak tanımlanan 2011 yapımı Green Lantern filmini Greg Berlanti'yle birlikte yazmış olması. Bakalım bu kez nasıl bir senaryoya imza atılacak.

    Bu, HBO Max için yapılan çalışmalarda bulunulan birkaç DC projesinden sadece biri. Titans, Doom Patrol ve Harley Quinn gibi DC Universe şovlarının tümü yeni yayın hizmetine geçiş yapmakla kalmıyor, aynı zamanda J.J. Abrams, bir canlı aksiyon Justice League Dark serisi geliştiriyor. Abrams'ın ayrıca Constantine ve Zatanna gibi karakterlere odaklanan projeler üzerinde çalıştığı da söyleniyor. Daha yakın zamanlarda, James Gunn'ın bir Peacemaker yazdığı ortaya çıktı. Dizi, önümüzdeki yaz The Suicide Squad'la aynı evrende geçecek ve başrolde John Cena yer alacak. Ayrıca, Zack Snyder'ın Justice League'i önümüzdeki yıl dört bölümlük bir mini dizi olarak hizmete girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top