Hesabım
    "Ludacris", Netflix Animasyonuyla Geliyor!

    Ünlü müzisyen, animasyon projesiyle TV'de boy gösterecek.

    Chris "Ludacris" Bridges elini animasyona atıyor. Rapçi ve oyuncu, Netflix'te bir sezon siparişi alan animasyonlu ve müzikli çocuk şovu "Karma'nın Dünyası"nı yaratacak ve yönetecek. Sipariş, 11 dakikalık 40 bölüm için yapıldı. Bridges’in en büyük kızı Karma’dan esinlenerek altı ila dokuz yaş arası çocukları hedefleyen "Karma’nın Dünyası" sesini bulan ve dünyasını değiştirmek için kullanan siyahi genç bir kızın yaşlanma hikayesi olarak tanımlanıyor.

    Dizi, büyük yetenek ve daha da büyük bir kalbe sahip, gelecek vadeden bir müzik sanatçısı ve rapçi olan 10 yaşındaki Karma Grant'i takip ediyor. Zeki, dirençli ve son derece empati sahibi olan Karma, ruhunu şarkı yazımına döküyor, duygularını, tutku, cesaret ve mizah karışımıyla tekerlemelere kanalize ediyor. Bu dizide Karma, kelimelerin ve müziğin sahip olabileceği inanılmaz duygusal gücü kavramaya daha yeni başlıyor. Sadece müziğini dünyayla paylaşmak istemiyor, onunla dünyayı değiştirmek istiyor!

    Ludacris, "Hayatımda pek çok başarı elde ettim, ancak yaşadığım her şey, tüm kızlarıma bir miras bırakabileceğim bir noktaya varmış gibi görünüyor. Karma'nın Dünyası" da bu miraslardan biri. Umarım bu dizi çocuklara zor durumların üstesinden gelmenin birçok yolu olduğunu gösterir. Bu gösteri hip-hop kültürünü ileriye taşıyacak ve genç kızlara dünyayı değiştirme gücüne sahip olduklarını gösterecek. Bu proje uzun bir süredir yapım aşamasında ve Karma'nın Dünyası'nı tüm dünyaya getirmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

    Dizi, 9 Story Media Group ve Karma's World Entertainment'tan geliyor. Bridges dışında projedeki yönetici yapımcılar arasında Vince Commisso, Cathal Gaffney, Darragh O’Connell, Angela C. Santomero, Wendy Harris ve 9 Story Media Group'tan Jennie Stacey yer alıyor. Dizide, öz saygı, vücut pozitifliği, ayrımcılık, yaratıcılık, duyguları ifade etme ve farklılıkları kutlama gibi sorunları ele alan orijinal şarkılar yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top