Hesabım
    ‘Grease’ Spin-off Serisi HBO Max'ten Paramount Plus'a Transfer Oluyor

    Grease serisiyle ilgili son detaylar neler?

    "Grease" spin-off serisi başka bir platforma gidiyor. Yakın zamanda duyurulan ViacomCBS'a ait streaming platformu olan Paramount Plus, gösteriyi HBO Max'ten aldı ve "Grease: Rise of the Pink Ladies" olarak yeniden markalaştırdı. Yeni haber, projenin duyurulmasından neredeyse tam bir yıl sonra gelimiş oldu. 1978 yapımı bir klasik olan, John Travolta ve Olivia Newton John'un başrol oynadığı filmden uyarlanacak olan dizi tam sezon siparişini aldı. 

    HBO Max'in diziyi sürdürmek için mücadele ettiği ama Casey Bloys'un projede ilerlememeye karar vermesiyle hayal kırıklığına uğradığı belirtiliyor. "Grease" yan ürünü, başlangıçta "Rydell High" olarak adlandırıldı ve Bloys'un terfi edişi öncesi WarnerMedia Entertainment başkanı Bob Greenblatt tarafından büyük bir hayranlıkla tanıtıldı. İlk duyurulduğu sırada Greenblatt’ın niyeti bu şova ait bir evren inşa etmekti ve onu "High School Musical" türü bir deneyime dönüştürmekti.

    Picturestart ve Temple Hill, şu anda Paramount Pictures'la birlikte çalışarak "Summer Lovin" adlı bir "Grease" prequel filmi üzerinde çalışıyor. "Rise of the Pink Ladies", bir avuç yeni şarkı içerecek. 1971 müzikalinin şarkılarını ve sözlerini besteleyen Jim Jacobs ve Warren Casey'yi temsil eden firma, HBO Max versiyonu duyurulduğunda "Greased Lightning" ve "Summer Nights" gibi melodileri kullanma haklarını devretmemişti ama Paramount, bu konuda oldukça umutlu. 

    Paramount Plus, önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülecek ve Taylor Sheridan'ın, CIA temalı bir terör drama dizisi olan "The Game"ini ve Francis Ford Coppola'nın "The Godfather"ın kamera arkasını anlatan "The Offer" dizisini yayınlayacak. Aynı konu hakkında "Francis" adlı bir film de hazırlık aşamasında ve arkasında yine Paramount var. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top