Hesabım
    ‘LA’s Finest’, İkinci Sezon Sonunda İptal Edildi

    Bad Boys spin-off projesinin yayın hayatı kısa sürdü

    Spectrum Originals, yayınlanan iki sezonun ardından “LA’s Finest”ın iptal edildiğini duyurdu. Dizide, Gabrielle Union, Miami'den Los Angeles'a taşınan, Jessica Alba'nın canlandırdığı Nancy McKenna'la tuhaf bir ikili oluşturan ve karmaşık bir geçmişe sahip polis dedektifi Syd Burnett olarak rol aldı. Union’ın rolü, 2003 Sony yapımı, gişe rekorları kıran “Bad Boys II”de oynadığı karakterin yeniden canlandırılmasıydı.

    Dizinin yapımcılığını Sony Pictures TV ve Charter Communications'la birlikte Jerry Bruckheimer Television ve 2.0 Entertainment yaptı. Union ve Alba, baş yapımcılığını Jerry Bruckheimer, Brandon Margolis, Brandon Sonnier, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Pam Veasey, Doug Belgrad, Jeff Gaspin, Jeff Morrone ve aynı zamanda pilot bölümü yöneten Anton Cropper'la birlikte yaptı. İptal haberi, Fox'un mayıs ayında gösterinin her iki sezonu için yayın haklarını aldığını açıklamasından sonra geldi.

    Kanal, üretim nedeniyle sonbahar serisinden bir dizi şovu COVID-19 salgınının neden olduğu kapanma nedeniyle erteledi ya da iptal etti. İlk sezon, mayıs 2019 tarihinde yayınlandı. İkinci sezon ise geçtiğimiz eylül ayında Spectrum Originals'la çıkış yaptı. 2018 yılında, projenin ilk adımları atıldı ve sonraki iki yıl sezonlar yayınlandı. 

    Spectrum, diziyi, ilk orijinal serisi olarak seçti ve şovu 2019'da bu unvanla piyasaya sürdü. Ancak, Union ve Alba'nın yıldız gücüne ve "Bad Boys" serisiyle olan bağlantısına rağmen, şov yayınlandıktan sonra eleştirmenler tarafından büyük ölçüde olumsuz karşılandı ve Rotten Tomatoes adlı puanlama sitesinden % 24 onay derecesi alabildi. Spectrum Originals, reyting rakamlarını açıklamıyor ama ilk sezon Fox'ta yayınlanmaya başladığından beri, Nielsen reytinglerinde 18-49 yetişkinler arasında ortalama 0.7 puan ve bölüm başına 3.9 milyon izleyici elde etmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top