Hesabım
    Lupita Nyong’o ve Danai Gurira’lı Drama ‘Americanah’ İptal Olabilir

    HBO Max dizisi, planlandığı gibi ilerlemiyor!

    Lupita Nyong’o ve Danai Gurira’nın Chimamanda Ngozi Adichie romanı "Americanah"ın dizi uyarlaması, Nyong’o'nun diziden çıkmak zorunda kalmasının ardından HBO Max'te artık planlandığı gibi ilerlemiyor, "Americanah" için, aslında bu yılın başlarında çekime başlanması gerekiyordu ama Covid-19 salgını nedeniyle yapım tarihleri ​​geri çekildi.

    Kaynaklara göre, Nyong’o programındaki diğer projelerle çeliştiği için diziden ayrılmak zorunda kaldı. Şov, geçen yıl yayıncıdan ilk olarak 10 bölümlük bir dizi siparişi aldı. Hem Nyong'o, hem de Gurira, Nyong'o'nun başrolde oynadığı ve Gurira'nın yazıp, şov sorumlusu olarak hizmet verdiği dizide yönetici yapımcı olarak da görev yapacaklardı. Nyong’o, uzun zamandır süren bir tutku projesi olan hikayeyi, daha önce David Oyelowo'yla birlikte oynayacağı bir filme uyarlamayı da planlamıştı. 2018'de planların değiştiği ve hikayenin bir diziye uyarlanacağı açıklanmıştı. 

    Nyong'o ile birlikte dizide Uzo Aduba, Corey HawkinsZackary Momoh ve Tireni Oyenusi başrolde oynayacak. Nijerya'da büyümüş, genç, güzel, kendine güvenen ve gençken sınıf arkadaşı Obinze'ye (Momoh) aşık olan Ifemelu'nun (Nyong'o) hikayesi anlatılacak. Adı geçen karakterlerimiz askerlikle yönetilen bir ülkede yaşıyorlar ve daha sonra her biri batıya gidiyor. Ifemelu, Amerika'ya gidiyor ve burada akademik başarısına rağmen siyah olmanın ne anlama geldiğiyle ilk kez boğuşmak zorunda kalıyor. Sessiz, düşünceli Obinze ona katılmayı umuyor ancak 11 Eylül sonrası Amerika ona kapandığında, Londra'da tehlikeli ve belgesiz bir hayata atılıyor.

    Proje, salgın nedeniyle hurdaya çıkan, ertelenen ya da belirsiz bir duruma düşen diziler listesinin en sonuncusu oldu. Diğerleri arasında Netflix şovları “The Society”, “I Am Not Okay With This” ve “GLOW” yer alıyor. Showtime, yine yakın zamanda "On Becoming a God in Central Florida"nın ikinci sezonunun fişini çekti. Diğer örnekler arasında, ABC'nin ikinci sezon onayı almasına rağmen iptal edilen dizisi “Stumptown” da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top