Hesabım
    HBO'dan İki Yeni Avrupa Dizisi Geliyor!

    Diziler, önce HBO Europe'da yayınlanacak..

    HBO, iki yeni ve iddalı Avrupa dizisiyle geliyor! Yaklaşan '30 Coins' ve 'Beartown' dizileri önümüzdeki yıl HBO ve HBO Max'te yer alacak ama öncesinde HBO Europe dizileri yayınlayacak. WarnerMedia'nın bir parçası olan HBO Europe'ta prömiyer yapmak üzere olan iki dram, pazar günü izleyici karşısına çıkacak. Ülkemizde hangi platformda yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

    30 Coins'de, bir program açıklamasına göre "hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve hiç kimseye güvenilemez" deniyor. Gösteri, İspanya'nın ücra bir kasabasında rahip olarak hizmet etmek üzere kilise tarafından sürgün edilen şeytan kovucu, boksör ve eski mahkum Peder Vergara'ya (Eduard Fernández) odaklanıyor. Olay örgüsünün özeti; "Unutmak ve unutulmak istiyor, ancak düşmanları yakında onu bulacak. Tuhaf şeyler olmaya başlar ve Belediye Başkanı Paco (Miguel Ángel Silvestre'nin canlandırdığı) ve yerel veteriner Elena'nın (Megan Montaner'in oynadığı) başı çektiği ekipler gerçeği ararken, küresel bir komplonun kalbindeki lanetli bir madeni para ortaya çıkar. Dizi, dünya prömiyerini 77. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde yarışma dışı yaptı ve ardından Sitges Film Festivali'nde İspanyol galası yapıldı. Dizi, De la Iglesia ve Jorge Guerricaechevarría tarafından birlikte yazıldı.

    Beartown'ın bir program açıklamasında ise; "Dizi, küçük bir topluluğu bir araya getiren umutları, onu parçalayan sırları, bir bireyin gruba karşı çıkması için harcadığı cesareti ve çocuklarımızı nasıl yetiştirdiğimizin sonuçlarını araştırıyor. Etrafını çevreleyen, sürekli bazı değerlerini kaybeden bir kasaba hakkında." deniyor. Ulusal yarı finalleri kazanma şansı olan buz hokeyi takımının mücadelesi odakta ve yerel halkın tüm hayalleri artık bir avuç genç çocuğun omuzlarında. Bu sırada, genç bir kadının yaşadığı travma bir kasabayı kargaşa içinde bırakacak ve onu, şiddetli bir eylem için katalizör haline getirecek. Beş bölümlük drama, İsveçli yazar Fredrik Backman (A Man Called Ove) tarafından yazılan aynı adlı çok satan romana dayanıyor. Senaryo yazarları Anders Weidemann, Antonia Pyk ve Linn Gottfridsson olurken, ödüllü Peter Grönlund (Goliath, Drifters) diziyi yönetiyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top