Hesabım
    ‘Truth Be Told’un İkinci Sezonuna Önemli Transfer!

    Octavia Spencer'ın yanına yıldız bir isim geliyor..

    Kate Hudson, Apple drama dizisi “Truth Be Told”un ikinci sezonunda rol almak için imzayı attı. Hudson, ilk normal televizyon rolünde, dizi lideri Octavia Spencer'la birlikte izleyici karşısına çıkacak. Spencer, ikinci sezonda gerçek bir suç podcaster'ı olan Poppy Parnell olarak rolünü yineleyecek. Hudson, Poppy’nin uzun süredir arkadaşı olan ve bir yaşam tarzı gurusu olan Micah Keith’i, hem kadınları derinlemesine ele alan, hem de ilişkilerini nihai teste koyan yeni bir vaka olarak oynayacak.

    İkinci sezon üretiminin 26 Ekim'de Los Angeles'ta başlaması planlanıyor. Hudson, her ikisi de eleştirmenlerce beğenilen Cameron Crowe filmi “Almost Famous”taki rolüyle Altın Küre ve Oscar adaylığı kazanmıştı. Diğer önemli sinema performansları arasında "How to Lose a Guy in 10 Days", "Deepwater Horizon", "Marshall" ve "The Skeleton Key" yer alıyor. Daha önce Fox dizisi “Glee”de konuk oyuncu olarak yer aldı.

    Spencer, aynı zamanda "Truth Be Told"da baş yapımcılık görevini üstleniyor. Showrunner ve yönetici yapımcı görevinde ise Nichelle Tramble Spellman bulunuyor. Hello Sunshine'dan Reese Witherspoon ve Lauren Neustadter, Chernin Entertainment adına projede yer alan Peter Chernin, Jenno Topping ve Mikkel Norgaard'la birlikte yürütücü yapımcılığı üstleniyor. Endeavour ise prodüksiyondan görevli şirket olacak.

    "Truth Be Told" un ilk sezonu, geçen aralık ayında, Apple yayın hizmetinin başlamasından kısa bir süre sonra yayın hayatına merhaba dedi. Hikaye, Poppy'nin, kendisini ulusal bir sansasyon haline getiren cinayet davasını yeniden açmaya mecbur kalması ve parmaklıkların arkasına yerleştirilmesine yanlışlıkla yardım etmiş olabileceği adamla (Aaron Paul) yüz yüze gelmesi üzerinden ilerledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top