Hesabım
    Yılın En Önemli Dizilerinden "Normal People", Yakında BluTV'de!

    Normal People'ın Türkiye yayını ne zaman başlayacak?

    Sally Rooney’nin çok satan romanından uyarlanan ve tüm dünyada büyük beğeni kazanarak gündeme oturan gençlik draması ‘Normal People’, 23 Ekim 2020’den itibaren BluTV’de ekranlarında ülkemizde de yayınlanacak. BBC ve Hulu ortak yapımı olan dizi, aynı okula giden lise öğrencileri Marianne ve Connell’ın hayatlarının uzun soluklu bir dönemine yayılan romantik ilişkilerine odaklanıyor ve gerçekçi bir anlatımla hikayeyi aktarıyor

    Son dönem yerli orijinal içeriklere ağırlık veren ama ödüllü yabancı yapımları da içerik kataloğuna ekleyen BluTV, yılın en çok konuşulan dizilerinden Normal People'ı da arşivine ekliyor. Sally Rooney’nin çok satanlar listelerinde uzun süre üst sıralarda yer alan ve neredeyse tüm dünyada çevirisi yapılan romanının uyarlaması olan ‘Normal People’, bütün bölümleriyle 23 Ekim'de BluTV'de izleyiciyle buluşacak.  

    Yönetmenliğini Oscar adaylığı bulunan Lenny Abrahamson ve Hettie Macdonald’ın üstlendiği, başrollerinde Daisy Edgar-Jones ve Paul Mescal’ın yer aldığı ‘Normal People’, iyi ve ekonomik olarak şartları yüksek seviyede olan bir ailede mutsuz ve sevgisiz büyütülen, okulda sürekli arkadaşlarının dalga geçtiği Marianne ve orta sınıf bir ailede, annesi tarafından yetiştirilen, okulun popüler öğrencilerinden olan Connell’ın sürpriz bir şekilde başlayan ve derin izler bırakan ilişkisine odaklanıyor. Hikayesiyle izleyiciyleri etkileyen ve herkesin hislerine dokunan dizinin çekimleri İrlanda, İtalya ve İsviçre’de gerçekleşti. 

    Normal People, Mini Dizi ya da Televizyon Filmi Kategorisi'nde En İyi Erkek Oyuncu, En iyi Yönetmen ve En İyi Senaryo dallarında Emmy adaylığı elde etmeyi başardı. Dizi, hikayesinin yanı sıra, gerçekçiliği, oyuncularının performansı ve hüznüyle de izleyicileri etkiledi ve eleştimenlerden de tam not almayı başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top