Hesabım
    The Good Place'in Yıldızı Kristen Bell'in Yeni TV Projesi Belli Oldu

    Başarılı oyuncu, Netflix için kamera önüne geçecek

    Kristen Bell, Netflix için çekilecek bir mini dizide başrolü oynayacak. Sekiz bölümlük, “The Woman in the House” başlıklı dizide Bell, kalbi kırık ana karakter Anna rolünde yer alacak. Her günü aynı geçen sıradan bir hayat yaşıyan Anna, şarabıyla oturuyor, pencereden dışarı bakıyor, onsuz hayatın akışını izliyor ama yakışıklı bir komşu caddenin karşısına taşındığında Anna, tünelin sonunda bir ışık görmeye başlıyor. Ta ki korkunç bir cinayete şahit oluncaya kadar...

    Bell, başrolün yanı sıra dizinin baş yapımcısı olacak. Rachel RamrasHugh Davidson ve Larry Dorf diziyi yarattılar ve yönetici yapımcı / ortak showrunner olarak görev yapacaklar. Üçlü daha önce TV Land dizisi “Nobodies”i birlikte yarattı ve  Adult Swim dizisi “Mike Tyson Mysteries”te birlikte çalıştı. Bell, daha önce konuk oyuncu olarak “Nobodies”in bir bölümünde rol aldı.

    Gloria Sanchez Productions için dizinin baş yapımcılığını Will Ferrell, Jessica Elbaum ve Brittney Segal üstlenecek. Şirket, şu anda üçüncü ve son sezon için yakın zamanda yenilenen Emmy adayı Netflix dizisi “Dead to Me”nin yapımcılığını üstleniyor. Marti Noxon dizide yaratıcı danışman olarak görev yapacak.

    Bell, şu anda, animasyonlu Apple komedi dizisi “Central Park”ta seslendirme yapıyor. Bu yılın başlarında, eleştirmenlerce beğenilen NBC komedi dizisi “The Good Place”te dört sezonluk bir yayın hayatını tamamladı ve geçen yıl “Veronica Mars”ın Hulu yeniden çevriminde rol aldı. Diğer TV rolleri arasında "House of Lies" ve "Gossip Girl" yer alırken, sinema performansları arasında "Frozen" serisi ve "Bad Moms" bulunuyor..

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top