Hesabım
    ‘Flashdance’ Efsanesi TV'ye Uyarlanıyor!

    Paramount, dizi uyarlaması için harekete geçti

    1983 yapımı Paramount filmi Flashdance'in yeni, güncellenmiş versiyonu, yakında TV uyarlamasıyla karşımıza gelecek. CBS All Access tarafından erken geliştirme aşamasında bulunan potansiyel dizi, Paramount Television Studios'tan geliyor. Tracy McMillan dizinin senaryosunu yazmaya ve Angela Robinson ise yönetmenliğine hazırlanıyor.

    Başrolünü Jennifer Beals'ın oynadığı 1983 yapımı film, yapımcı Jerry Bruckheimer için gişe rekorları kıran ilk film olmuş, ortağı Don Simpson'la birlikte Paramount için son derece başarılı bir ortaklık sonucu seriye dönüşmüştü. Bruckheimer, CBS TV Stüdyolarında bir anlaşma altında ama yeni projeye bir bağı olduğuna inanılmıyor. En azından ilk gelen haberlerde böyle bir bilgiye yer veilrmedi.

    Bruckheimer dizide yok ama filmin yardımcı yapımcısı Lynda Obst, dizinin yönetici yapımcılığını üstlenecek. Dizi uyarlaması, romantizm, para, sanat, arkadaşlık ve kendini nasıl seveceğini anlamaya çalışan, bunu yaparken dünyadaki yerini bulmak için mücadele eden, bale hayalleri ve striptiz kulübü kariyeri olan genç bir siyahi kadının etrafında dönecek.

    McMillan, Robinson ve Obst yönetici yapımcılar olurken, Paramount TV Stüdyoları, aynı zamanda Paramount Plus 'a giden Grease spin-off serisinin arkasındaki ekip olarak bu dizide de yer alacak. Bir pop-kültür fenomeni haline gelen ve tüm zamanların en ünlü film müziklerinden birini ortaya çıkaran Flashdance, Adrian Lyne yönetiminde 4 dalda Oscar adayı oldu ve bunlardan biri olan en iyi müzik heykelciğini eve götürmeyi başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top