Hesabım
    70'lerin İkonik Filmi ‘Smokey and the Bandit’, TV'ye Geliyor!

    1977 tarihli yol filmi dizi oluyor.

    1977 yapımı klasik aksiyon komedi filmi "Smokey and the Bandit" televizyona uyarlanıyor. Universal Studio Group'un bir bölümü olan UCP ve Seth MacFarlane’in Fuzzy Door'u, Burt Reynolds filmine dayanan bir dizi geliştirmek için birlikte çalışıyor. Dizi, "Pineapple Express" yönetmeni David Gordon Green ve düzenli olarak birlikte çalışan Brian Sides tarafından yazılıyor.

    MacFarlane ve Green yönetici yapımcılığını üstleniyor. "Smokey and the Bandit", ailenin, küçük kasaba suçlarının, beklenmedik kahramanların, efsanelerin ve mirasın destansı bir macerası olarak tanımlanıyor. 70'lerin ve 80'lerin iki film birden oynatan arabalı sinemalar filmlerinin türünden esinlenen dizi, mütevazı gerçekliklerin hayattan daha büyük olanlarla birleştiği kavşakları, egzoz gazı patlamaları eşliğinde keşfedecek.

    Orijinal filmin yapımcılığını Universal Pictures üstlendi ve Bo “Bandit” Darville karakterinin ikonik rolünde iki yıldan biraz daha uzun bir süre önce vefat eden Reynolds rol aldı. Bandit, Texas, Texarkana'dan Atlanta'ya kadar ülke çapında 400 kasa birası kaçakçılığı yapması için tutuldu. Sally Field, Jerry Reed ve Jackie Gleason'ın da rol aldığı film, Universal için büyük bir gişe rekoru kırdı.

    Green, yaptığı açıklamada; "Güneyde büyüyen biri olarak film ikonik bir anlam taşıyor. Bu karakterlerin mirası, içine dalmaktan heyecan duyduğum bir havalı ve şımarık bir oyun alanı." dedi. Erica Huggins, Rough House Pictures için, Green, Danny McBride, Jody Hill ve Brandon ise James'le birlikte Fuzzy Door adına yönetici yapımcılığı üstleniyor. Green’in beyaz perdedeki son çalışmaları arasında "Halloween" serisinin yeniden çevrimi ve devamı yer alıyor. TV cephesinde ise, yakın zamanda "Vice Principals", "Dickinson", "Mythic Quest: Raven’s Banquet" ve "The Righteous Gemstones" adlı yapımların bazı bölümlerini yönetti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top