Hesabım
    ‘Brave New World’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Peacock, beklentileri karşılayamayan diziyi iptal ettiğini duyurdu

    Bilim-kurgu drama dizisi “Brave New World” ilk sezon sonunda Peacock tarafından iptal edildi, Dizinin stüdyosu Universal Content Productions, yapımı diğer platformlara satmaya çalışacak. David Wiener tarafından geliştirilen "Brave New World", Peacock’ın orijinal sunumunun bir parçasıydı ve yayıncının temmuz ayında piyasaya sürüldüğü sırada senaryolu tek serisiydi.

    Aldous Huxley'in romanından uyarlanan “Cesur Yeni Dünya”, tek eşliliği, mahremiyeti, parayı, aileyi ve tarihi bir arada yasaklayarak barışa ulaşan ütopik bir toplumu anlatıyor. Ayrıca, vatandaşları kablosuz bir ağ aracılığıyla birbirine bağlamak için Indra adlı bir yapay zeka sistemi de uygulamaya konuyor ve insanlar, toplumun kurallarına olan bağlılıklarına göre sıralanıyor. Ancak, vatandaşlar Bernard Marx ve Lenina Crowne, bir isyana karıştıkları ve sonunda ütopik dünyanın uyumunu tehdit eden Vahşi John tarafından kurtarıldıkları vahşi topraklara seyahat ettiklerinde her şey değişiyor.

    “Cesur Yeni Dünya”nın başrolünde Vahşi John rolüyle Alden Ehrenreich, Lenina Crowne rolünde Jessica Brown Findlay, Bernard Marx olarak Harry Lloyd, Frannie Crowne rolünde Kylie Bunbury, Mustafa Mond rolüyle Nina Sosanya, CJack60 / Elliot rolünde Joseph Morgan, Henry Foster rolünde Sen Mitsuji, Wilhelmina "Helm” Watson rolünde Hannah John-Kamen, Linda rolünde Demi Moore ve Stabilite Direktörü olarak Ed Stoppard yer alıyor

    Gösterinin yapımcılığını, UCP, Amblin Television'la ortaklaşa yaptı ve yönetici yapımcılığını Wiener, Owen Harris ve Grant Morrison'la birlikte Amblin Television başkanları Darryl Frank ve Justin Falvey üstlendi. Wiener ayrıca, showrunner olarak hizmet veriyor. Dizi, geçtiğimiz temmuz ayında, 9 bölüm halinde yayınlandı. Çok başarılı bulunmasa da umut vaat eden dizi, başka bir platformda yayınlanmak için şartları zorlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top