Hesabım
    Narcos: Mexico, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Meksika'daki suç savaşları devam edecek..

    "Narcos: Mexico", Netflix'ten üçüncü sezon onayı aldı. Yenilemeyle birlikte Netflix, “Narcos”un ilk iki sezonunda Pablo Escobar'ı canlandıran Wagner Moura'nın üçüncü sezonun iki bölümünü yöneteceğini de duyurdu. Buna ek olarak, dizi yapımcısı Eric Newman, beş sezon sonra bu görevden ayrılacak ve işleri dizinin ortak yaratıcısı Carlos Bernard'a devredecek.

    Newman yaptığı açıklamada; "'Narcos' ve 'Narcos: Mexico' yönetiminde geçirdiğim beş yıl için minnettarım ve bu muhteşem ekibin bu dizide başardıklarından son derece gurur duyuyorum. Carlo Bernard, on yıldan fazla bir süre önce bu proje hakkında konuştuğum ilk kişiydi ve "Narcos: Mexico" üçüncü sezonun yönetimini yetenekli ellere bıraktığım için çok mutluyum." dedi. Kolombiya'da, Escobar ve Medellín Karteli yönetimindeki kokain ticaretinin yükselişine odaklanan "Narcos"un dördüncü sezonu olarak tasarlanan "Narcos: Mexico", yeni bir dizi haline geldi ve kendi yolunu çizdi. İkinci sezon, bu yılın başlarında şubat ayında yayınlandı.

    Üçüncü sezon, Felix’in imparatorluğunun parçalanmasından sonra çıkan savaşı inceleyecek. Yeni bağımsız karteller, siyasi kargaşadan ve artan şiddetten kurtulmak için mücadele ederken, yeni nesil Meksika kralları ortaya çıkacak. Üçüncü sezonun geri dönen oyuncu kadrosunda Scoot McNairy, Jose Maria Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda ve Gorka Lasaosa yer alıyor.

    İlk iki sezonun yıldızı Diego Luna üçüncü sezon için geri dönmeyecek. Newman, dizinin baş yapımcısı olarak kalacak. Şu anda hem uzun metrajlı hem de televizyon tarafında Netflix'le genel bir anlaşma altında. Şu anki listesi, Chris Hemsworth ve Miles Teller'ın oynadığı, daha önce duyurulan opioid TV dizisi “Painkiller”, “Escape From Spiderhead” ve Daniel Kaluuya'nın başrol oynadığı “The Upper World”ü içeriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top