Hesabım
    NBC, Salgın Komedisi "Connecting..."i İptal Etti

    NBC'nin salgın komedisi bekleneni veremedi..

    "Connecting..." dizisi, yayın hayatına son veren diziler arasına katıldı ve NBC tarafından iptal edildiği duyuruldu. Salgın komedisinin iptal haberi perşembe günü belli oldu ve NBC haberi pazartesi günü paylaştı. Connecting, sadece bir sezon yayınlanan diziler arasındaki yerini aldı. Kalan iki bölüm, önceki bölümleri de yayınlayacak olan Peacock ve NBC.com'da izleyiciyle buluşacak

    Koronavirüs salgını sırasında uzaktan çekilmiş olan Connecting, karantina kısıtlamaları nedeniyle yalnızca görüntülü sohbet yoluyla birlikte vakit geçirmeye zorlanan bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor. Pilot bölüm çekimleri, 29 Mart 2020'de, neredeyse ülke çapında sokağa çıkma yasaklarının olduğu, pandeminin en başında gerçekleşti.

    Dizinin oyuncuları arasında Otmara Marrero (StartUp), Parvesh Cheena (Outsourced), Ely Henry (Suburgatory) ve Keith Powell (30 Rock) yer aldı ve çekimleri evlerinden gerçekleştirdiler. Blindspot’tan Martin Gero dizide ortak yaratıcı ve yönetici yapımcı görevlerini üstlendi. İlk bölüm 8 Ekim 2020 tarihinde yayınlandı ve final, 12 Kasım 2020'de izleyiciyle buluşacak.

    Connecting..., dört bölüm boyunca, ortalama 1.5 milyon izleyici ve 0.3'ün biraz üzerinde demo puanı (canlı izlenme + aynı gün izlenme ortalaması) yakaladı. Daha sonra bir milyon izleyicinin altına düştü. Dizinin, puanlama sistemi bulunan IMDB ve benzeri sitelerdkei puanları da gittikçe düşmeye başladı ve iptal kararı daha sezon bitmeden gelmiş oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top