Hesabım
    Netflix'in Yerli Dizisi "Bir Başkadır"dan Fragman!

    Netflix yerli dizi atılımına devam ediyor..

    Geçtiğimiz günlerde yerli dizi ve film atılımını açıklayan, yakın gelecekte izleyiciyle buluşturacağı yapımları tanıtan Netflix, bunların ilki için fragmanı paylaştı ve geri sayıma başlamış oldu. Berkun Oya'nın yazıp yönettiği ve farklı yaşam tarzına sahip olan insanların hayatına odaklanan Bir Başkadır, 12 Kasım'da yayında olacak.

    Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Defne Kayalar, Bige ÖnalSettar Tanrıöğen, Derya Karadaş, Nesrin Cavadzade, Öner Erkan, Gökhan Yıkılkan ve Tülin Özen gibi isimlerin başlıca rolleri paylaştığı dizide, yapımcılığı Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen üstleniyor. Dizinin fragmanda yer alan farklı müzik kullanımı ve çekim teknikleri ise diğer yerli dizilerden ayrılacağı yönünde bir izlenim veriyor.

    Daha önce Masum dizisinin yaratıcısı olan ve büyük övgüler alan Berkun Oya, yazdığı ve yönettiği tiyatro oyunlarıyla tanınıyor. İntikam, Analar ve Anneler ve Son gibi dizilerin senaristliğini yapan ve İyi Seneler Londra filmini yöneten Oya, yine Netflix'te yer alacak olan ve Taylan Biraderler'in çekeceği Azizler filminin de senaryosunu kaleme aldı. 

    8 bölümden oluşacak olan dizi, farklı yaşantılara sahip ve bambaşka köklerden gelen insanların hayatlarına odaklanacak. Bir şekilde hepimize olduğu gibi, hayatları kesişen bu insanlar Berkun Oya'nın kalemi ve kamerasıyla evlerimize konuk olurken, "Bir Başkadır" adıyla karşımıza gelecek olan dizi, bir memleket hikayesi aktaracak. Dizi, 12 Kasım 2020'de Netflix Türkiye ve tüm dünyada prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top