Hesabım
    Amazon'dan Yeni Korku-Gerilim Dizisi Geliyor!

    Başarılı yönetmen John Strickland dizinin başındaki isim olacak..

    Amazon, doğaüstü gerilim dizisi The Rig'e yeşil ışık yaktı ve John Strickland (Line of Duty, Bodyguard) altı bölümlük diziyi yönetecek. Proje, yeni yazar David Macpherson'la Troy: Fall Of A City ve Humans gibi işlere imza atan İngiliz yapım şirketi Wild Mercury Productions'tan geliyor. Rig, önümüzdeki yıl Edinburgh'daki yeni film ve TV stüdyosu alanı FirstStage Studios'ta çekim yaptığında, yalnızca İskoçya'da çekilen ilk Amazon Original dizisi olacak.

    Kuzey Denizi'nin tehlikeli sularının İskoç kıyılarında konuşlanmış olan Kishorn Bravo petrol platformunda yer alan dizi için şu anda oyuncularla görüşülüyor. Mürettebat anakaraya döneceği zaman, içinden gizemli ve her şeyi saran bir sis geçer ve kendilerini dış dünyayla tüm iletişimlerinden kopuk bulurlar. Bu gücü neyin yönlendirdiğini keşfetmeye çalışırken, irtibat kopar, yeni bağlılıklar oluşur ve sırlar açığa çıkar.

    İdari yapımcılar Derek Wax ve John Strickland, yapımcı Suzanne Reid ve kast yönetmeni Kelly Valentine-Hendry olacak. Dizinin ekibinde ayrıca Meg Salter ve Matthew Jacobs Morgan da var. Screen Scotland projeyi destekledi ve ülkede kurulmasına yardım etti. Prime Video'nun Avrupa Amazon Orijinalleri Direktörü Georgia Brown, "The Rig, en dramatik ortamlarda ustalıkla anlatılan muhteşem bir hikaye. Doğa ve çevre hakkında, hayatta kalmak ve insan olmak için ne yapılması gerektiği hakkında sorular soruyor, bu da şu anda yaşadığımız dünyaya çok uygun geliyor. Bunu, büyüyen Birleşik Krallık yapımı Amazon Original şovları listemize eklemekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

    Wild Mercury Genel Müdürü Derek Wax ise şunları söyledi; "The Rig, karakter odaklı, destansı bir gerilim, yürekleri kesen aksiyon ve cesur, orijinal fikirlerle dolu. Onu hayata geçirmek için Amazon Prime Video ile çalışmaktan çok memnunuz. Olağanüstü özgünlüğe sahip bu hikayede, Kuzey Denizi petrol platformunda yaşam mücadelesi yaratmak için David Macpherson, yönetmen John Strickland ve yaratıcı ekibimizle birlikte çalışmak heyecan verici." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top