Hesabım
    Disney Plus Yapımı "LEGO Star Wars Holiday Special"dan Fragman

    Özel bölüm için ilk fragman yayında..

    Disney Plus'tan gelen yeni Lego Star Wars Holiday Special'ın ilk fragmanı yayınlandı. Lego ve Disney ortaklığında gelen komedi-macera yapımı, tüm filmlerden ve yayınlanan televizyon şovlarından (Baby Yoda'nın bir görünümü de dahil olmak üzere) Star Wars karakterlerini bir araya getiriyor ve hızlı tempolu bir hikayeye dönüştürüyor.

    Yönetici yapımcı James Waugh, yaptığı kısa açıklamada; "Bu hikaye A-B tarzında işliyor. A hikayesi, Rey, Poe, Rose ve Finn'in Chewie ve ailesi için şimdiye kadarki en büyük Yaşam Günü partisini yaratmaya çalıştığı Kashyyyk'te geçerken,  B hikayesi, Rey'in Jedi Tapınağı'nda bilgi aramaya çıkması ve onu filmlerin tarihine götürmesini anlatıyor." dedi.

    Serinin seslendirme yapan oyuncu kadrosunda, Anthony Daniels (C-3PO), Kelly Marie Tran (Rose Tico) ve Billy Dee Williams (Lando Calrissian) karakterlerini yeniden canlandırıyor. Geri kalan karakterlerin birçoğu ise The Clone Wars animasyon serisinin hayranlarının aşina olduğu seslendirme sanatçılarından geliyor: Anakin Skywalker rolünde Matt Lanter, Yoda rolünde Tom Kane, Obi-Wan Kenobi rolünde James Arnold Taylor ve klon askeri olarak Dee Bradley Baker bunlardan bazıları.

    Lego Star Wars Holiday Special, aynı zamanda serinin Holiday Special markasının kurtarıcı bir dönüşünü de işaret ediyor, çünkü proje, bir kez CBS'de yayınlanan kötü şöhretli 1978 yapımı Star Wars Holiday Special'ın bir halefi konumunda ve onun kötü hatıralarını unutturmaya çalışacak. Lego Star Wars Holiday Special, 17 Kasım'da Disney Plus'ta yayınlanırken, çok sevilen Star Wars draması The Mandalorian'ın yeni sezonunun dördüncü bölümü 20 Kasım'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top