Hesabım
    "Young Wallander", İkinci Sezon Onayı Aldı

    Netflix, Kurt Wallander'ı anlatan polisiye için devam kararı aldı..

    Kariyerinin ilk yıllarını yaşayan Kurt Wallander, Avrupa draması Young Wallander'ın Netflix'ten ikinci sezon için onay almasının ardından daha fazla dava açmaya hazırlanıyor. Yayıncı, serinin Banijay destekli Yellow Bird UK tarafından üretilen ve Henning Mankell’in romanlarından uyarlanan ilk sezonunu geçtiğimiz eylül ayında yayınlamıştı.

    İsveçli aktör Adam Pålsson, romanlara ve diziye adını veren dedektif Kurt Wallander olarak başrolde yer alırken, Argo ve The Last Kingdom'dan tanıdığımız Richard Dillane'la Black Mirror’ın önceki sezonlarında yer alan Leanne Best diğer önemli rolleri üstleniyor. Pålsson, Mankell'in kitaplarının BBC uyarlamasında Kenneth Branagh tarafından canlandırıldıktan sonra Wallander rolünü üstlenmiş oldu.

    Young Wallander, günümüz İsveç atmosferinde, giderek şiddetlenen ortamda kariyerinin ilk basamaklarını tırmanan Kurt Wallander'in dedektif hikayesinin modern bir yeniden uyarlanması. İlk sezonda, bir genci korkunç bir saldırıdan kurtaramayan Wallander, suçu çözmek için suçuyla başa çıkmayı öğrenmek zorunda kaldı ve 6 bölümlük bir macera izleyici karşısına çıktı.

    İlk Wallander dizisi, 2005 yılında, 32 bölüm halinde yayınlanmış ve büyük beğeni kazanmıştı. Krister Henriksson, başrolde yer almış ve Kurt Wallander'ı canlandırmıştı. Daha sonra, Wallander'ın başka bir dönemini anlatan aynı adlı dizi 2008 yılında ve 12 bölüm halinde yayına girmişti. Bu versiyonda Kurt Wallander'ı farklı dallarda 5 Oscar adaylığı kazanan Kenneth Branagh canlandırmıştı. Şimdi ise Wallander'ın gençliğine, kariyerinin ilk yıllarına gidiyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top