Hesabım
    Wentworth Miller, Prison Break'in Geleceği Hakkında Konuştu

    Miller, dizinin olası altıncı sezonu hakkında açıklamada bulundu

    Prison Break'in yıldızı Wentworth Miller, altıncı sezon gerçekleşirse, diziye geri dönmeyeceğini açıkladı. Fox dizisi Prison Break, Michael Scofield (Miller) ve Lincoln Burrows (Dominic Purcell) kardeşleri dünyaya tanıttı. Seri, hızla hayranların favorisi haline geldi ve Prison Break: Proof of Innocence yan serisinin çekilmesine sebebiyet verdi.

    Miller'ın canlandırdığı baş karakter Michael Scofield, kendini hapse attırmak için kasıtlı olarak bir bankayı soyan bir yapı mühendisi. Amacı ise kardeşi Lincoln'ün idam koğuşundan kaçmasına yardım etmek. Michael ve Lincoln'ün bağı, Prison Break'in temel taşlarından biri ve kardeşler her zaman birbirlerinin yanında olacaklarını kanıtladılar. Miller, Michael'ı kusursuz bir şekilde canlandırdı ve karakterin zekasıyla, güçlü ahlaki bakışını etkili bir şekilde ekrana yansıttı.

    Miller, Prison Break'e geri dönmeyeceğini Instagram üzerinden duyurdu. Yıldız oyuncu, boş bir beyaz karenin fotoğrafını yayınladı ve başlığında, Prison Break'ten uzaklaştığını açıklayan bir mesaj paylaştı. Miller, LGBTI+ topluluğunun bir parçası ve artık "eşcinsel olmayan karakterler oynamak istemediğini" söyledi. Miller, bundan hayal kırıklığına uğrayabilecek hayranlara sempati duyduğunu söylerken, kararına ve inançlarına bağlı kalacağını belirtti. 

    Prison Break'in altıncı sezonunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli değil. Orijinal dizi 2009'da sona ererken, 2017'de devam sezonu yayınlandı. Fox, 2018'in başlarında altıncı sezonun çalışmakta olduğunu onaylasa da kanal o zamandan beri aktif bir gelişme gerçekleştirmedi. Miller artık Fox dizisine dahil olmasa da hayranlar aktörün bundan sonra hangi rolleri alacağını görmekten heyecan duyuyor. Miller'in yeterince temsil edilmeyen hikayeler anlatmak konusunda bu kadar kamusal bir duruş sergilediğini görmek iç açıcı. Miller artık Prison Break'te Michael Scofield'ı oynamayacak ama bu karardan fazlasıyla memnun görünüyor. Miller'ın duruşu hayranlarına ilham vermeye devam ediyor ve bundan sonra nereye giderse gitsin onu destekleyecekleri çok açık.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top