Hesabım
    NBC, Kanada Dizisi ‘Nurses’ın Haklarını Satın Aldı

    Medikal dramanın uluslararası satışı da yapılacak..

    NBC, primetime kuşağının bir parçası olarak, başka bir Kanada yapımı tıp dramasını daha satın aldı. Yayıncı, salı günü eOne ve ICF Films'den gelen "Nurses" serisini satın aldığını duyurdu. Toronto'da çekilen ve geçen dizi, şehir merkezindeki yoğun bir hastanenin ön saflarında çalışan, hayatlarını başkalarına yardım etmeye adarken kendi yollarını çizmeye çalışan beş genç hemşireyi konu alıyor.

    Dizi, ilk olarak bu yılın başlarında Global TV'de yayınlandı ve ikinci sezon çekimleri çoktan tamamladı. 10 bölümlük dizinin başrollerinde Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds, Sandy Sidhu ve Donald MacLean Jr. yer alıyor. Ön izleme bölümleri 7 Aralık Pazartesi ve 14 Aralık Pazartesi günlerinde yayınlanacak. Daha sonra 5 Ocak itibarıyla her hafta yeni bölümler gelecek.

    “Nurses”ın yapımcılığını Ilana Frank, Linda Pope, Vanessa Piazza, Adam Pettle, Jocelyn Hamilton ve Tassie Cameron üstleniyor. Julie Puckrin ise yardımcı yapımcı olarak yer alıyor. Dizi, Corus Entertainment'la işbirliği içinde ICF Films ve eOne tarafından gerçekleştiriliyor. Uluslararası dağıtım ise eOne tarafından yönetiliyor.

    NBC, daha önce, eylül ayında ağda ilk kez gösterilen Kanadalı bir tıp draması olan “Transplant”ı da satın almıştı. Bugüne kadar, Nielsen derecelendirmelerinde 18-49 yetişkinler arasında ortalama 0,7 puan ve bölüm başına 5,6 milyon izleyiciye ulaştı. NBC ve aslında tüm yayın ağları, Covid-19 salgınının neden olduğu prodüksiyonun kapanmasının ardından normal programlarını tekrar yayına almak için mücadele ediyor. Bu anlamda, NBC'nin geri dönen ilk senaryolu dizileri "Superstore", "This Is Us" ve yeni komedi dizisi "Connecting" oldu ama "Connecting" daha sonra programdan çıkarıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top