Hesabım
    Netflix, ‘The Order’ı İkinci Sezon Sonunda İptal Etti

    Dizinin yaratıcısı Dennis Heaton, duyuruyu sosyal medyadan yaptı

    Korku drama dizisi “The Order” üçüncü sezon için Netflix'e geri dönmeyecek. Dizinin yaratıcısı, yazarı ve baş yapımcısı Dennis Heaton cuma akşamı Twitter üzerinden duyuruyu yaptı. Heaton, "İki sezon boyunca The Order'la Netflix'te inanılmaz bir oyuncu kadrosu ve ekiple çalışmaktan onur duydum. Kariyerimin en iyi deneyimlerinden biriydi. Maalesef geri dönmüyoruz ama edindiğim hatıraları ve eşyaları her zaman seveceğim. İzlediğiniz için hepinize teşekkürler." dedi.

    Heaton ayrıca, şovun üçüncü sezonu olsaydı hayranların neler bekleyebileceğini ima ederek şunları yazdı: “Not: Jack, Alyssa'yı tamamen ölümden döndürecekti ama o yanlış bir şekilde geri dönecekti. Mesela, Pet Sematary yanlış. Muhtemelen Zecchia tarafından ele geçirildi ve bir sürü başka ceset de onunla geri geliyordu." dedi

    “The Order”, ilk olarak Mart 2019'da Netflix'te yayınlandı ve kısa bir süre sonra gösterinin ikinci sezon için yenilendiği açıklandı. “The Order”ın ikinci sezonu haziran ayında yayınlandı. Dizi, gizli bir topluluğa katılan ve sihir yapmaya başlayan üniversite öğrencisi Jack Morton'u konu alıyor. Ancak, Jack organizasyonda daha fazla kuşatıldıkça karanlık sırları keşfediyor.

    Dizinin başrollerinde, Jake Manley, Sarah Grey, Matt Frewer, Sam TrammellKatharine Isabelle ve Max Martini yer alıyor. Sorumlu yapımcılar arasında Heaton, Chad Oakes, Mike Frislev, Shelley Eriksen ve David Von Ancken bulunuyor. “The Order”, Heaton, Eriksen, Rachel Langer, Jennica Harper, Penny Gummerson ve Jason Filiatrault tarafından yazıldı ve ilk iki sezonu Netflix'te yayında!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top