Hesabım
    Hasan Minhaj, ‘The Morning Show’un İkinci Sezon Kadrosunda!

    Talk show yıldızı Minhaj, Apple dizisinde rol alacak..

    Netflix

    Hasan Minhaj, Apple'ın ödüllü mihenk taşı dizisi “The Morning Show”un ikinci sezonunda rol aldı. Minhaj, "The Morning Show" ekibine katılan, karizmatik, yükselen bir yıldız olarak tanımlanan Eric rolünde oynayacak. Başarılı isim, başrollerinde Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'un yıldızlaştığı ve Steve Carell, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Bel Powley, Karen Pittman, Desean TerryGreta Lee ve Ruairi O’Connor'un da bulunduğu dizi kadrosunda katılmış oldu.

    Minhaj en son, ağustos ayında altı sezonun ardından iptal edilen Netflix haftalık talk showu "Patriot Act with Hasan Minhaj"a ev sahipliği yaptı. Minhaj ayrıca "The Daily Show"daki çalışma zamanı ve komedi özel filmi "Hasan Minhaj: Homecoming"le de tanınıyor. "The Morning Show", Apple’ın ilk büyük ve önemli dizisi olarak kabul ediliyor.

    Dizi, geçen yıl gösterime girdi ve birçok Emmy ve Altın Küre Ödüllerine aday gösterildi. Crudup, bir dizide en iyi yardımcı oyuncu dalında Emmy ödülünü kazandı. Aniston ayrıca, bir drama dizisindeki en iyi kadın oyuncu olarak SAG Ödülü'nü kazandı. Dizi, Aniston ve Witherspoon'un oynadığı kurgusal bir sabah haber şovunun perde arkasında geçiyor.

    Başrolün yanı sıra Aniston ve Witherspoon yönetici yapımcılar olarak diziye hizmet veriyor. Dizi, aynı zamanda şov sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak da hizmet veren Kerry Ehrin tarafından geliştirildi. Michael Ellenberg ayrıca Media Res aracılığıyla yapımcılardan biri olarak projede bulunuyor. İlk sezon, geçtiğimiz yıl bu zamanlar 10 bölüm halinde yayınlanmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top