Hesabım
    Zack Snyder'ın "Justice Legaue" Kurgusundan Yeni Fragman

    Dört bölüm halinde yayınlanacak özel versiyondan yeni fragman geldi..

    2017 yılında izleyici karşısına çıkan “Justice League”in heyecanla beklenen, Zack Snyder kurgusu, HBO Max'te 2021 yılında gösterime girecek. Orijinal filmden tamamen farklı bir kurguya ve ek sahnelere sahip olan filmden yeni bir fragman paylaşıldı. Yönetmen Zack Snyder ve HBO Max'in resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan fragman izleyenler tarafında heyecan yarattı. Çizgi roman ve orijinal filmin hayranlarının uzun süren kampanyalarından sonra, "Justice League”in orijinal yönetmeni Zack Snyder, kendi kurgusunu hazırladı ve mini dizi formatında izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

    Snyder, 2016 yılında filmin büyük bir kısmını tamamladıktan sonra, ailevi nedenlerden dolayı projeden ayrılmak zorunda kaldı. Joss Whedon, işi devraldı ve sadece tamamlamak yerine yeni bir versiyon ortaya çıkarmaya karar verdi. Ortaya çıkan sonuç, 300 milyon dolarlık bütçeyle 650 milyon dolarlık gişe hasılatı getirmesine rağmen olumlu sonuç vermedi ve gerek eleştirmenler, gerekse hayranlar tarafından beğenilmedi. Snyder'in versiyonunun daha karanlık ve daha derin olacağına ise neredeyse hiç şüphe yok.

       

    Hayranların baskısına dayanamayan Snyder kolları sıvadı ve yeni çekimler de yaparak kendi versiyonunu hazırladı. HBO Max önemli bir reklam yatırımı yaptı ve yeni üyeler çekmek için filmi kullandı. Bu konuda başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Yeni kurgunun uzun süresinden dolayı HBO Max, yapımı bir mini dizi gibi 4 bölüm halinde yayınlayacak ve bölümlerin ortalama süresi yaklaşık bir saat olacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top