Hesabım
    Lee Daniels, 'Waiting to Exhale'i TV'ye Uyarlıyor!

    ABC, yeniden çevrim için için çalışmalara başladı..

    1995'in sevilen draması Waiting to Exhale, ABC'de yeniden başlatılıyor. Kanal, yazarlar Attica Locke'la Tembi Locke ve yönetici yapımcı Lee Daniels'ın projesine bir senaryo taahhüdü verdi. Dizi, Daniels'ın genel bir anlaşmaya sahip olduğu ABC'nin Disney kardeşi 20th Television'da kuruldu. Terry McMillan'ın 1992 tarihli bir romanına dayanan Waiting to Exhale, Aralık 1995'te gişede ilk sıradan çıkış yapan ve o yıl yayınlanan en iyi 30 film arasında yer alan bir hasılat başarısıydı.

    Filmde, Angela Bassett, Whitney Houston, Lela Rochon ve Loretta Devine, hayattaki ve romantizmdeki mücadelelerinde birbirlerine yardım eden dört arkadaş olarak rol aldı. Çoklu film müzikleri albümü Houston, Mary J. Blige, Brandy ve Toni Braxton'ın şarkılarını içeriyor. ABC projesi, filmin mizahını, samimiyetini ve duygusallığını korurken, yeni nesil kadınlara - orijinal dörtlüsünün üzerinden - odaklanacak.

    Attica Locke'un senaryo çalışmaları arasında, birkaç romanla birlikte Empire, Little Fires Everywhere ve When They See Us bulunuyor. Kız kardeşi Tembi Locke'un oyunculuk çalışmaları arasında ise Never Have I Ever ve Syfy dizisi Eureka bulunuyor. Yakında yayında olacak Netflix dizisi From Scratch'in başrolünde de Zoe Saldana'yla birlikte yer alacak ve şov sorumlusu olarak da yer alacak.

    Attica ve Tembi Locke, yönetici yapımcılığı yönetmen Anthony Hemingway, Lee Daniels Entertainment'tan Daniels ve Marc Velez'le birlikte yürütecek. ABC, Waiting to Exhale'e ek olarak, siyahi bir aileye odaklanan bir Wonder Years yeniden başlatması geliştiriyor. Yapımcıları arasında Natalie Chaidez, Eva Longoria ve Waiting to Exhale'i yöneten Forest Whitaker'ın da yer aldığı aile draması Chicano ve Laurence Fishburne başrollü bir Black-ish spinoff projesi de yine hazırlanan yapımlar arasında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top