Hesabım
    Cybill Shepherd, Showtime Komedisinde Başrolde!

    Efsane aktris komedi dizisinde yer alacak

    Cybill Shepherd bir sonraki projesi için Showtime'a gidiyor. Altın Küre sahibi oyuncu, Vanessa Bayer'ın yarattığı ve rollerden birini üstleneceği bir komedi dizisi olan I Love This for You'da başrol oynayacak. SNL'nin eski oyuncusu Molly Shannon da dizide rol alıyor. I Love This for You (eski adıyla Big Deal), Bayer'in geçmişinden ilham alınarak hazırlandı.

    Shepherd, çocukluk çağı lösemisinden kurtulan ve ömür boyu sürecek bir e-ticaret şirketi kurma hayalini gerçekleştiren bir karakteri canlandıracak. Shepherd şirketin sırlarla dolu ve esrarengiz CEO'su Patricia Kunken'i canlandıracak. Shepherd'ın son çalışmaları arasında Eleanor Coppola'nın Love Is Love Is Love filmi ve 2017 yapımı Being Rose adlı uzun metrajlı film yer alıyor.

    2010'ların başında Lifetime'ın The Client List dizisinde düzenli olarak yer alan oyuncu, özellikle ülkemizde, Bruce Willis'le başrolü paylaştığı ve uzun yıllar TRT ekranlarında yayınlanan "Mavi Ay" dizisiyle tanınıyor ve seviliyor. En önemli rolleri arasında ise, yaşayan en büyük yönetmen olarak kabul edilen Martin Scorsese imzalı Taxi Driver'daki Betys performansı söylenebilir.

    Bayer, Jeremy Beiler'la birlikte I Love This for You'yu yarattı. Baş yapımcı Jessi Klein, yönetmen Michael Showalter, Annapurna'dan Megan Ellison ve Sue Naegle ile Semi-Formal'dan Jordana Mollick dizinin yürütücü yapımcılık görevini üstlenen isimler olacaklar. Pilot bölüm, Showtime'daki geliştirme projesinin bir parçası. Diğer geliştirilen projeler arasında, Ziwe Fumudoh'un çeşitli şovları, The Sopranos ve Boardwalk Empire'ı yapan usta Terence Winter'dan bir mafya draması ve şarkıcı - aktris Lena Horne hakkında bir dizi de bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top