Hesabım
    Ava DuVernay Draması ‘DMZ’ Tam Sezon Onayı Aldı

    HBO Max, başarılı isimle ilk projesini gerçekleştiriyor..

    Paramount Pictures

    Ava DuVernay resmi olarak ilk HBO Max dizisinde resmi sürece başladı. WarnerMedia yayıncısı, DuVernay ve "Westworld" yazarı Roberto Patino'dan gelen dört bölümlük mini drama dizisi "DMZ" için tam sezon siparişi verdi. Her ikisi de Warner Bros. Television Group'la genel olarak anlaşma altında ve DuVernay’ın bu anlaşmadan 100 milyon $ aralığında bir kazanç elde ettiği söyleniyor.

    Sezon onayı, HBO Max'in "DMZ" için pilot sipariş vermesinden bir yıl sonra gelmiş oldu. Dizide, "The Mandalorian" ve "Law & Order" oyuncusu Benjamin Bratt'in yer alması muhtemel gözüküyor ve oyuncu kadrosunda Rosario Dawson'ın liderlik etmesi olası. DC çizgi roman serisine dayanan "DMZ", yakın gelecekte, Manhattan'ın askerden arındırılmış bir bölge (DMZ) olduğu, dünyanın geri kalanından yok edilen ve izole edilen Amerika'nın şiddetli bir iç savaşın içine gömüldüğü bir zamanda geçiyor. New York Şehri'nin tahliyesi sırasında kaybettiği oğlunu bulmak için üzücü bir yolculuğa çıkan korkusuz ve acımasız doktor Alma Ortega'nın (Dawson) ürkütücü yolculuğunu anlatıyor. Bu çatışmanın alevlerine benzin fırlatan, DMZ'deki en güçlü çetelerden birinin popüler ve ölümcül lideri haline gelen Parco Delgado (Bratt), bu yeni dünyaya hükmetmek istiyor ve bu sonucu güvence altına almak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek.

    Patino, pilotu yöneten DuVernay'le birlikte dört bölümün tamamını yazacak, gshowrunnerlık ve yönetici yapımcılık yapacak. Prodüksiyonun 2021'de başlaması planlanıyor.  Dawson ve Bratt'e ek olarak, "DMZ" nin yıldızları arasında Hoon Lee, Freddy Miyares ve Jordan Preston Carter da var. "DMZ", Warner Bros. Television'la birlikte DuVernay’in ARRAY Filmworks şirketi tarafından üretilecek.

    DuVernay'in süper kahraman hikayesi olan "New Gods"ı yönetmeye hazır olduğu için, DC ile ilgili ikinci projesi anlamına geliyor. DuVernay’in genel kapsamındaki diğer projeleri arasında OWN dizisi “Queen Sugar” ve “Cherish the Day”, yaklaşan NBC sosyal deney dizisi “Home Sweet Home” ve HBO Max belgesel dizisi “One Perfect Shot” bulunuyor. Ayrıca; futbolcu ve aktivist Colin Kaepernick'in hayatını konu alan Netflix sınırlı dizisi “Colin in Black & White”ta çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top