Hesabım
    Netflix'in Gizemli Mini Dizisi "Equinox"tan Fragman

    İddialı mini diziden altyazılı fragman yayında..

    Netflix kullanıcıları, önümüzdeki ay yayınlanacak yeni bir diziyle eski şovlardan biri arasındaki benzerliklere fazlasıyla şaşıracak. İçerik platformu, dünyası radyo programına gelen gizemli bir çağrıyla sarsılan Astrid (Danica Curcic) adlı bir DJ'in hikayesinin anlatıldığı yeni Danimarka gerilim dizisi olan Equinox'un Türkçe altyazılı fragmanını yayınladı.

    İzleyicilerin bir hayli ilgisini çekecek olan Equinox'un fragmanı, Astrid'in karanlık geçmişini ön plana çıkarıyor. İsimsiz arayan kişi, "Başka bir gerçeklik var, içinde yaşadığımızın ötesinde başka bir gerçeklik" Oradaydım, Astrid. Korkarım yine olacak." diyor. Astrid arayanın sesini kesmeye gittiğinde; "Kapatma. Benim, Jakob. Kız kardeşini tanıyorum. Neden kaybolduğunu biliyorum." diyor ve gizemli olaylar başlıyor. Evet, okuyan birçok kişi gibi siz de daha şimdiden diziyi Dark'a benzettiniz. 

    Fragmandaki bu dikkat çekici sahnede Astrid sessizleşir ve yapımcısı hattı kestiği zaman, ona isimsiz kişiyi geri aramasını söyler ve bağırarak "Onu tekrar bağla!" der. Daha sonra klip, gösterinin ana gizemiyle ilgili etkileyici görüntülerin olduğu sahnelerle devam eder. Fragman yayınlandıktan sonra, birçok kişi diziyi bu yılın başlarında sona eren Alman zaman yolculuğu draması Dark'la karşılaştırdı. Dark, bir Alman kasabasında iki küçük çocuğun ortadan kaybolmasının ardından dört ailenin yaşadığı kaosu anlatıyor. 

    Fragmana yorum yapan izleyicilerden biri "Bu kesinlikle Dark evreninin başka bir boyutu." diye yazdı ve bir diğeri ekledi; "Bu bir Dark spin-off projesi mi? O zaman ben de varım." Bir Dark hayranı ise, yeni dizinin "gizli bir dördüncü sezona benzediğini" söyledi. Equinox, 29 Aralık'tan itibaren Netflix'te izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top