Hesabım
    ‘The Expanse’, Altıncı ve Final Sezonu Onayı Aldı

    Amazon, beşinci sezon öncesi onayı verdi..

    Amazon, "The Expanse" için altıncı sezon onayı verdi ve o sezon, aynı zamanda final sezonu olacak. Haberler, gösterinin yayıncıya 16 Aralık'ta çıkacak olan beşinci sezonundan önce gelmiş oldu. Bu, gösterinin ikinci kez sona ermesi anlamına geliyor. “The Expanse”, ilk üç sezonunu Syfy'da yayınladı ve kablo ağı 2019'da diziyi sonlandırdı ve Amazon daha sonra hakları alıp diziyi devam ettirdi.

    Dizi, insanlığın güneş sistemini kolonileştirdiği ve Dünya, Mars ve Asteroid Kuşağı'ndaki insanların uzun zamandır birbirleriyle karşı karşıya olduğu bir gelecekte geçiyor. Rocinante mürettebatı eski bir uzaylı teknolojisini ortaya çıkardığında, güneş sistemini savaşın eşiğine getirecek büyük bir komplo da gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

    Dizinin hikayesi, Daniel Abraham ve Ty Franck tarafından yazılan ve toplu olarak "The Expanse" olarak bilinen New York Times'ın çok satan kitap serisine dayanıyor. Mark Fergus ve Hawk Ostby, senaryoyu geliştirildi ve kaleme aldı.“The Expanse” dizisinde Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas AnvarWes Chatham ve Frankie Adams rol alıyor.

    Dizi, Naren Shankar, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Laura Lancaster, Sharon Hall, Sean Daniel, Jason Brown, Daniel Abraham, Ty Franck ve Dan Nowak yönetici yapımcılığı üstlenen isimler. Shankar, tüm sezonlar için aynı zamanda showrunner olarak hizmet veriyor. Dizinin beşinci sezonu 16 Aralık 2020 tarihinde prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top