Hesabım
    Joss Whedon, HBO Serisi "The Nevers"tan Ayrılıyor

    HBO, merakla beklenen diziyi iptal edecek mi?

    Jordan Strauss/Invision/AP

    Yazar yönetmen Joss Whedon, merakla beklenen HBO dizisi “The Nevers”tan ayrılacağını doğruladı. Bir HBO sözcüsü, gösterinin yine de önümüzdeki yaz gösterilmesinin planlandığını söyledi. Whedon, gösterinin arkasındaki yaratıcı güçtü ve yazar, yönetmen, yönetici yapımcı ve showrunner olarak hizmet vermeye hazırlanıyordu.

    HBO sözcüsü, "Joss Whedon'la yolumuzu ayırdık. "The Nevers"ın geleceği için heyecanlıyız ve prömiyerini dört gözle bekliyoruz." dedi. Whedon, kendi yaptığı bir açıklamada, ayrılışını "küresel bir salgın sırasında böylesine büyük bir gösteri yapmanın fiziksel zorluklarını karşılayamama"ya bağladı ve "Eşi görülmemiş zorluklarla dolu bu yıl, hayatımı ve bakış açımı asla hayal edemeyeceğim şekillerde etkiledi ve 'The Nevers'ı geliştirip üretirken eğlenceli bir deneyim oldu. İleriye gitmek için gerekli bağlılık seviyesinin fiziksel bir pandemi sırasında böylesine büyük bir gösteri yapmanın zorlukları, halledebileceğimden daha fazla acı çekmeme sebebiyet verdi. Gerçekten bitkinim ve enerjimi kendi hayatıma doğru atıyorum, bu da heyecan verici değişimin bir parçası. Yaptığımız işten gurur duyuyorum. Tüm sıra dışı oyuncu kadromuza ve işbirlikçilerime ve başka bir tuhaf dünyayı şekillendirme fırsatı için HBO'ya minnettarım. "The Nevers" gerçek bir sevgi emeği, ancak iki yıldan fazla süren bir emekten sonra, sunabileceğim tek şey aşk. Asla solmayacak." dedi.

    Temmuz 2018'de doğrudan dizi için sipariş edilen “The Nevers”, kendilerini alışılmadık yeteneklerle, acımasız düşmanlarla ve dünyayı değiştirebilecek bir görevle bulan Victoria dönemi kadın çetesinin destansı ve bilim kurgu türündeki hikayesini anlatıyor. Laura DonnellyOlivia Williams ve Nick Frost'un, aralarında Kiran Sonia Sawar, Elizabeth Berrington, Ella Smith, Viola Prettejohn, Anna Devlin ve Martyn Ford'un da bulunduğu oyuncu kadrosuna liderlik etmesiyle gösterinin çekimleri tamamlandı.

    Dizi sipariş edildiğinde Whedon, "Buffy the Vampire Slayer' ve 'Firefly'ın yaratıcısı olarak söyleyebilirim ki yarattığım en iddialı anlatı bu oldu." dedi. "Tamamen yeni bir kurgusal dünya yaratmayalı çok uzun zaman oldu” diye ekledi. Whedon, şu anda WarnerMedia'nın (HBO'nun ana şirketi) Ray Fisher'ın "Justice League" setinde suistimal iddiaları üzerine yaptığı bir soruşturmanın merkezinde yer alıyor. Soruşturma süreci devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top