Hesabım
    Moff Gideon, The Mandalorian'ın Üçüncü Sezonuna Damga Vuracak

    İkinci sezon devam ederken gelecek sezon dedikoduları başladı..

    Aktör Giancarlo Esposito, kötü adam Moff Gideon'un The Mandalorian'ın üçüncü sezonunda büyük bir süre almasını beklediğini dile getirdi. İlk sezonun sonunda The Child'ın peşine düşen İmparator olarak ortaya çıktığından beri, hayranlar gizemli karakter hakkında daha fazla bilgi edinmeye heveslilerdi, showrunner Jon Favreau, şimdiye kadar onu idareli kullanmak konusunda dikkatli davrandı.

    Moff Gideon'un "7. Bölüm: The Reckoning" ve "8. Bölüm: Redemption"daki görünüşleri, onu dizinin ödül avcısı kahramanı için zorlu bir düşman olarak göstermeye yetti, çok fazla ateş gücüne ve tehlikeli miktarda bilgiye sahipti. Henüz ikinci sezonda ekrana gelmemiş olsa da, birkaç önemli an, hayranlara onun hikayedeki rolü hakkında fikir verdi. "11. Bölüm: Varis"te çok tartışılan darksaber Gideon'un eski bir Mandalorian eseri olduğu ortaya çıktı ve Din Djarin'in halkıyla beklenenden daha derin bir bağlantı olduğu izlenimini verdi. 

    Disney Plus gösterisinin izleyicileri, bu yavaş bilgi akışının habercisi olan yüzleşmeyi görmeye istekli olsalar da, Esposito'nun EW ile yaptığı son röportaj, bunun biraz zaman alabileceğini öne sürüyor. Esposito, "Öyle görünüyor. Ama gelecek sezon beni daha çok göreceğinize dair bir his var. Muhtemelen çok fazla Moff Gideon göreceksiniz. Bundan emin olamıyorum ama sanki bunu ikonik yolculuk gibi hissetmenizi istiyorlar. Sanırım diğer hikayelerin içeri girmeye başladığını yavaşça görmeye başlayacaksınız. Şovun hikayeleriyle, galaksinin geri kalanı ve gerçekte olanlar arasında çok derin bir bağlantı olduğunu fark etmeye başladık. Uzun bir maç oynanıyor ve bu yüzden beni bu sezona serpiştirilmiş olarak görüyorsunuz." dedi.

    Röportajın başka bir yerinde Esposito, karakterinin güdülerini tartışıyor ve onu iyiyle kötünün bir karışımı olarak konumlandırmaya dikkat ediyor. İster bir süper askerler ordusu, isterse galaksiyi kurtarmak istiyor olsun, Moff Gideon büyük düşünüyor ve The Child, planının önemli bir parçası. Esposito, hayranlarının karakteriyle Darth Vader arasındaki karşılaştırmayı "herhangi bir yetişkin erkeğin rüyasının gerçekleşmesi" olarak tanımlamasını seviyor ve konu Frog Lady'nin yumurtalarını yemek olduğunda Baby Yoda'nın yanında sıkıca duruyor. Ayrıca, ufuktaki birkaç büyük savaşı ima ediyor ve hatta "karanlık askerler" ifadesini kullanıyor ve bu da potansiyel olarak en son ifşa hakkındaki mevcut teoriyi doğruluyor. The Mandalorian'ın ikinci sezonu yayın hayatına an itibarıyla devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top