Hesabım
    Zendaya, ‘Euphoria’nın Özel Bölümünden İlk Posterleri Yayınladı

    Paylaşılan afiş, bölümün yeni adını da duyurmuş oldu..

    Zendaya'nın iyileşmekte olan genç uyuşturucu bağımlısı Rue Bennett'i canlandırdığı ve Emmy Ödülü kazandığı HBO serisinin iki sezon arasındaki boşluğu doldurmak amacıyla gerçekleştirilen Euphoria özel bölümlerinin ilkinin yayınlanmasına çok kısa bir aüre kaldı. "Trouble Don't Last Always" başlıklı ve Noel'i merkez alan ilk bölüm hakkında bazı ayrıntıları zaten bilsek de sonunda Zendaya'nın bu öğleden sonra Twitter hesabına bıraktığı ilk posterleri görme şansımız oldu.

    Posterler, Zendaya'nın Rue karakterinin biraz odak dışı kaldığı flu bir çekimine ve bir yatak pozuna yer verdi. Zendaya, duyuru yaparken posterlerin görünür bir yerine "Bu, ikinci sezon değil" yorumunu ekledi. Posterlerle ilgili gerçekten ilginç olan şey, bölüm için yeni bir başlık ortaya çıkarması. Postere göre, "Trouble Don't Last Always" yerine, çıkacak ilk bölüm sadece "Bölüm 1: Rue" olarak adlandırılıyor gibi görünüyor. Neyse ki, 6 Aralık'taki prömiyer tarihini hala koruyor. Bu nedenle görünüşe göre bir başlık değişikliği olsa bile, hayranların bunu görmek için daha fazla beklemesi gerekmeyecek.

    Olay örgüsünün resmi özetine göre, Jules tarafından tren istasyonuna bırakıldıktan ve kötü hissettikten sonra, ilk özel bölüm Rue'yi Noel'i kutlarken karşımıza çıkaracak. Dizinin yaratıcısı Sam Levinson tarafından yazılan ve yönetilen "Trouble Don't Last Always" başlıklı bölümde ayrıca, birinci sezonda rol alan Colman Domingo da yer alıyor. İkinci bölümün yayın tarihi ise henüz belli değil.

    Prömiyer tarihi de dahil olmak üzere, ikinci özel bölümle ilgili bütün detaylar yakın zamanda açıklanacak. Euphoria'nın çok beğenilen ilk sezonu Haziran 2019'da prömiyer yapmış ve 8 bölüm halinde yayınlanmıştı. Dizi, 6 dalda Emmy adaylığı kazanmış ve aralarında Zendaya'nın olduğu üç tanesini eve götürmeyi başarmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top